S 3'üme birşeyler oldu...!

Sponsorlu Bağlantılar

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi
S 3'üme birşeyler oldu...!
her zaman ortalama 2 saatte şarj olan S 3 telefonum, 5-6 saatte dolmaz oldu. ayrıca telefonumu şarjda şarjda kullanırken dolmuyor, eksiliyor. bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar?

NOT: arkaplanda çalışan uygulamaları kapattım

hardal00

hardal00

Üye
Sarj aletini degistir

bashland

bashland

Üye
kabloyu değiştir bende de oldu o şarj takılıyken azalıyo bile. olmadı öyle yaptıgında cıkar %5 te falan bidaha tak yada bitir kapalıyken %10-15 e kadar şarj et. bi şekilde düzeliyo sanıyorumki yazılımsal.

Buğra

Buğra

Admin
Batarya Kalibrasyonu yap :oke:

foreverthe

foreverthe

Üye
Kabloyla ilgili kardeş adaptör kalsında kabloyu değiştir :)

desperad0

desperad0

Üye
Orjinal s3 sarj aleti iki parcadir sendeki muhtemelen orjinal sarj aleti degil ondandir orjinal sarj aleti al

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal s3 sarj aleti iki parcadir sendeki muhtemelen orjinal sarj aleti degil ondandir orjinal sarj aleti al

kendi şarj aleti yok. ayrıca şu an kullandığım şarj aleti eski telefonum wave 1 e ait. bu şarj aletini de yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. daha 2 güne kadar da hiçbir problem yaşamamıştım. sorunun şarj cihazından kaynaklandığından emin olsam hemen alırım. yani boşuna para vermeyelim

geographerr

geographerr

Üye
Ben eski telefonumda, gio da, aynı sorunu yaşadım telefonun şarj soketinde sorun olduğunu söyledi telefoncu 15 Tl ye hallettik. Bir telefonuncuya götür, danış daha iyi. ;)

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi
Ben eski telefonumda, gio da, aynı sorunu yaşadım telefonun şarj soketinde sorun olduğunu söyledi telefoncu 15 Tl ye hallettik. Bir telefonuncuya götür, danış daha iyi. ;)

sorun düzelmezse dediğini yapacağım artık. başka çare yok gibi...

Takipçi Satın Al

Üst Alt