tandogucem
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hack yapmanı öneririm.Unsigned uygulamalarda sorun yaşarsın.Cfw de yükle bence.Şimdiki görünümünden daha güzel olacağı kesin.Ayrıca hayırlı olsun.
yorumun için teşekkürler. fakat hack yapmamayı düsünüyorum çünkü n8 de hack sonucu kasma ve donmalara rastlandı . sonra hack kaldırıldı ve kasma ve donmalar ortadan kalktı . isim vermek istemiyorum hepimizinde bildigi büyük bir donanım sitesinde yapıldı bu olay. zaten telefonun orjinalini bozan hersey illaki zarar vericektir. vermesede nokia bu kadar değil ki dışardan bir uygulamayla hızlansın. o sebepten hack yapmamayı düsünüyorum . iyi forumlar.
yorumun için teşekkürler. fakat hack yapmamayı düsünüyorum çünkü n8 de hack sonucu kasma ve donmalara rastlandı . sonra hack kaldırıldı ve kasma ve donmalar ortadan kalktı . isim vermek istemiyorum hepimizinde bildigi büyük bir donanım sitesinde yapıldı bu olay. zaten telefonun orjinalini bozan hersey illaki zarar vericektir. vermesede nokia bu kadar değil ki dışardan bir uygulamayla hızlansın. o sebepten hack yapmamayı düsünüyorum . iyi forumlar.
bende çıplak kadınlardan hoslanırım zaten
N8'in yeni rengi:
sendeki bu galiba
AYNEN KARDEŞİM BUtürkiyede yok sanırım . dubai farkı
renk filan hoşta ben siyah olmasını tercih ederdim. siyah daha bi sexy sanki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?