S^3 bukadar kötümü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
S^3 bukadar kötümü ?
Arkadaşlar kardeşim htc desire hd alacak. Ve telefondaki oyunları gördükçe içim gidiyor. en önemliside hepsinin aşşşırı derecede kaliteli ve online olması. Özellikle minecraft oyununun olması beni çok şaşırttı adeta canım android çekiyor. Peki telefonum c6-01. Bu telefon böyle oyunlar çalıştıramazmı? çalıştırır. Ama çeşit neden bukadar az? Neden bi deadspace yok ? neden gangstar city yok? neden gta3 ,modern combat3, minecraft yok ? S^3 Asphalt 6 hd ve dungeon hunter 2 denmi ibaret ? Nokia ne zaman bu oyunları çıkaracak? 603 gibi 1ghz işlemcili telefon sadece tintin hddenmi ibaret olacak ? Ovi mağaza ne zaman j2me oyun çıkartıp insaları kandrımaktan vazgeçecek ? HD oyun çıkartmamasının sebebi nedir ? Daha ne kadar bekleyeceğiz? nokia adamdır dedik ayrılamayız dedik ama bu kadarda olmaz. Nokianın karşısında çocuk yok. Böyle giderse ben androide geçerim açık açık söyleyeyim ....

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
buyur geç de bu yazdıklarının bu bölümle alakası ne? Nokia yı ara söyle... Symbiana oyun ve uygulama yazmak zor olduğundan ve 2016 da sona ereceğinden oyun yapılmıyor pek bu kadar basit

---------- Eklendi @ 22:18:01 ---------- Yazıldı @ 22:17:14 ----------

Nokia oyun yapmıyor yada çıkarmıyor ayrıca firmalar oyun yapıyor

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Esendağlı

Esendağlı

Üye
buyur geç de bu yazdıklarının bu bölümle alakası ne? Nokia yı ara söyle... Symbiana oyun ve uygulama yazmak zor olduğundan ve 2016 da sona ereceğinden oyun yapılmıyor pek bu kadar basit

:oke:

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Kardeşim s^3 için artık çıkcağını sanmıyorum. Artık wp devri nokiada. Ayrıca bir işletim sistemi senin ihtiyaçlarını karşılamıyorsa bu onun kötü olduğunu göstermez. Belki bir başkasının ihtiyaçlarını karşılıyordur. İhtiyacını karşılayan işletim sistemine geçmelisin.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

2016 ya kadar hiçbir oyun çıkmayacak demekmi oluyor bu ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
orasını oyun firmaları bilir Nokia da bilemez ben de.

slant1111

slant1111

Üye
Fiyatlara göre konuşalm c6-01 600 tl htc desire hd 1100

• Beğen
Tepkiler: umt07
man20

man20

Üye
tatlım durman kabahat. hala neyin kafasındasın ki? :/

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
İsmail, buraya bunları yazman Nokia'nın kendini oyun ve uygulama alanında geliştirmesi açısından katkı sunacağı anlamına gelmez. Zerre kadar ilgilendirmiyor ne yazık ki. Ara Nokia'yı biraz bağır çağır belki rahatlarsın ama burada yazman hiç bir şeyi değiştirmiyor.

2016'da desteği bitecek olan bir yazılım için yatırım yapmaz zaten firma.

Android'e geç rahatla madem o kadar benimsemişsin, beğenmişsin... :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

htc desire hd 900 lira.
ayrıca n8 ile htc desire hd yi karşılaştır oyun türünden. Fiyatlara bak , uygulamalara bak. Arada küçük fark olsa bişe demicem.

umt07

umt07

Üye

Ahada benimle aynı düşünen biri buldum yahu 600 lira verip tel alıp oyun beklemk anlamsız bence millet oyun uynuyacaz diye 2500 tl verip iphonear alanlar oluyordu, bu aynı pcye benziyor ne kadar çok para okadar çok oyun desteği ve oyunlarda kalite gibi... işletimmiş markaymış faln hepsi kandırmaca bence, parayı bas bi 100-200 tlde alacağın oyuna yatır 3 gün sonra sıkıl at kenara Artık biz nokiacılar (pram olsa ıphoneci olurum :D) windowslardan bişey görürsek görcz

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
İsmail, buraya bunları yazman Nokia'nın kendini oyun ve uygulama alanında geliştirmesi açısından katkı sunacağı anlamına gelmez. Zerre kadar ilgilendirmiyor ne yazık ki. Ara Nokia'yı biraz bağır çağır belki rahatlarsın ama burada yazman hiç bir şeyi değiştirmiyor.

2016'da desteği bitecek olan bir yazılım için yatırım yapmaz zaten firma.

Android'e geç rahatla madem o kadar benimsemişsin, beğenmişsin... :)

ben bağırıp çağırmıyorum. Sadece bilmiyorum ve bilenlerden bilgi almak istiyorum. Bilmiyorsanız yorum yapmamanız yeterli olacaktır. Kimseye yakındığım falan yok. Belki yakında çıkacak ama ben bilmiyorum hesabından sordum. Böyle tepkiler vermenize gerek yok.

man20

man20

Üye
ismail, canım bide işin iyi yanından bak en azından kardeşin htc alıyor. onun telefonu senin telefonun demek istediğin zaman alıp oynayabilirsin. bu kadar kötü bakma duruma :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
Polymath

Polymath

Üye
Yapacak birşey yok. 650 tlye almistm teli. Ayni fiyata android mi var? Var diyeceksin. Galaxy ace. Bu telefon daha asphalt 6 yi kaldirmiyor. Senin dedigin oyunlarimi kaldiracak hayir. Paramız buna yetti bu aldik kisaca. Fiyatina gore dunyanin en iyi teli603. Uygulama konusunda bende sikayet ediyorum bazen ama fiyati aklima gelince unutuyorum=)

• Beğen
Tepkiler: umt07
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence sen wp ye geçmelisin,benim niyetim o şayet imkanım olursa tabii.özellikle lumia 900 benim hedefimde

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
ben bağırıp çağırmıyorum. Sadece bilmiyorum ve bilenlerden bilgi almak istiyorum. Bilmiyorsanız yorum yapmamanız yeterli olacaktır. Kimseye yakındığım falan yok. Belki yakında çıkacak ama ben bilmiyorum hesabından sordum. Böyle tepkiler vermenize gerek yok.

Tepkimde herhangi bir anormallik göremiyorum. Canım adeta android çekiyor, içim gidiyor vs diyen babam değil, sensin. Bir de yakınmadığını söylüyorsun...

Geç androide sen de kurtul biz de. Bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...