MrCommanDTr
Emekli Yönetici
kardeşimde htc wildfire var. Wifi açıkken arkada programlar açıkken ve deli gibi oyun oynarken(kesintisiz 8-9 saat) şarjı 1 gün dayanıyor. Ki wildfire ne ezik bi telefon ve 1000 mah. Neo v neden dayanmasın????
---------- Eklendi @ 12:05:06 ---------- Yazıldı @ 12:04:23 ----------
ben android diyorum.
nerden kardeşin oluyorum kaç yaş var aramızda? Sen ortama göre şekil değiştiriyorsun boş geç bu kararsızım işlerini vermişsin kararını ezelden sen.
Tamam sakin beyler tartışmaya gerek yok..
nerden kardeşin oluyorum kaç yaş var aramızda? Sen ortama göre şekil değiştiriyorsun boş geç bu kararsızım işlerini vermişsin kararını ezelden sen.
anlamıyorum durduk yere kabaranları ???
Yaşını göremıyoruz yaş ile alakası yok konuların 20 yaşındakı bırıde yorum yazar 50 yaşındakıde .
Nazik bir dilde ifade edebilirsin uslubunu düzelt diye
Yaşını göremıyoruz yaş ile alakası yok konuların 20 yaşındakı bırıde yorum yazar 50 yaşındakıde .
Nazik bir dilde ifade edebilirsin uslubunu düzelt diye
Benim inanmam birşey ifade etmez kararsız insan şüpheli konuşur kesin cümleşer kurmaz. Sen bi 603 alcam diyosun bir neo v alıcam diyosun benim kızdığım bu anladın mı? Kararsızım dersen 603 de alabilirim dersin gider cep telefonları genele 603 mü alayım neo v mi dersin ben de sana neo v al 603 alacağına derim.
---------- Eklendi @ 12:25:39 ---------- Yazıldı @ 12:24:53 ----------
Sana da zamanında nazik olduk anlamadın yedin banı
ben başka konulardada uyardım şahsı.
---------- Eklendi @ 12:27:55 ---------- Yazıldı @ 12:27:06 ----------
ya çirkeflik yapmakmı senin amacın? Konuya cevap verceksen gir vermiyceksen defol git tartışma çıkartma!
---------- Eklendi @ 12:28:31 ---------- Yazıldı @ 12:27:55 ----------
güzel dille uyardım on sefer. Millete sataşmak kavga çıkartmak senin işin. Adam en azından hatasını anlamış.
Bak güzel kardeşim şu forumda elimden geldiğince herkese güzel ve nazikçe yardımcı oluyorum ama işin cıktını çıkardınız ben kimseye sataşıp kavga çıkarmıyorum ben de sana dün güzel dille anlattım on sefer bu forumda açtığın her konuda mesajım vardır gir bak hangisinde tartışma çıkarmışım?
Bilmedigin konulara balıklama atlamican yorum yapmican.
Adam konuda acar silerde sen gelip konuyu kapat kötu vsvs diyemssin konuyla ılgılı bılgılerın varsa yorumunu yaparsın bılgın yoksa cıkar gidersin kardeşim tamam mı
ben normal konuşurken sen birden asabileşiyosun. "android istiyosan git android bölümüne gir onlar sana yardımcı olurlar!" tipi konuşmalar? (!) dikkat çekmek isterim. Ne oluyo neden bu tip kinayeli laflar sokuyosun? Sonrada gelip tartışma çıkarmıyorum diosun?
Adam konuda acar silerde sen gelip konuyu kapat kötu vsvs diyemssin konuyla ılgılı bılgılerın varsa yorumunu yaparsın bılgın yoksa cıkar gidersin kardeşim tamam mı
İstediği gibi açar ama üç konu açacağına hepsini bir konuda açmalı.
ya hepsi aklıma ayrı ayrı geldi. Benim 5 günlük vaktim var. Şimdi yetkililere bu konuları silin desem 1-2 gün onları bekliycem. Sonra konu açacam. O konuya adam gibş yoru yapılana kadar kaç gün geçecek. Ne yapabilrim? Geniş çapta fikir edinmek istiyorum. Hem bis.klet hem wp hem android hem symbian. Anlaşıldımı acaba? Eğer yaptığımda bi yanlışlık varsa yetkililer gereğini yaparlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?