MrCommanDTr
Emekli Yönetici
helal olsun
Yapacak birşey yok. 650 tlye almistm teli. Ayni fiyata android mi var? Var diyeceksin. Galaxy ace. Bu telefon daha asphalt 6 yi kaldirmiyor. Senin dedigin oyunlarimi kaldiracak hayir. Paramız buna yetti bu aldik kisaca. Fiyatina gore dunyanin en iyi teli603. Uygulama konusunda bende sikayet ediyorum bazen ama fiyati aklima gelince unutuyorum=)
benimde bi soraki telefonum kesinlikle lumia olucak. çünkü geleceği çok parlak. ve çok hızlı bi telefon. ama 1-2 sene daha telefonumu değiştiremem malesef :/Bence sen wp ye geçmelisin,benim niyetim o şayet imkanım olursa tabii.özellikle lumia 900 benim hedefimde
Tepkimde herhangi bir anormallik göremiyorum. Canım adeta android çekiyor, içim gidiyor vs diyen babam değil, sensin. Bir de yakınmadığını söylüyorsun...
Geç androide sen de kurtul biz de. Bu kadar basit.
şimdi baştan beri bunun gibi tonlarca konu açıldı yazıldı söylendi daha neyin tartışmasını yapıyorsun ki önceki konularda yeterince seni tatmin edecek bilgiler mevcutben nokia aşığıyım diyorum ve canım nedense android çekiyor diyorum. Symbiandada okadar potansiyel varken neden yapmıyor diyorum. Açık oldumu ?
desire s değil desire hd bikere. Olmayabilir tamam o yönden n8 daha iyi. Ama n8de olan hdmi ve dolby digital ses ne hd oyun çıkmamasının sebebi olabilir nede onu bu rekabet içinde kurtarabilir. Hayır birazcık çeşit olsa anlıyacam. Tamamen asphalt6 ve dungeon hunterdan ibaret. Bunu anlatmak istiyorum asabi tavırlara gerek yok.
Helalse benim dediklerime de cevap ver ismail.. Desire s de Hdmı var mı? Dolby digital var mı? Kamerası n8 in onda biri olabilir mi? Derdin oyunsa android cihaz parasına ps vita al herşeyi rahat rahat oyna
ben nokia aşığıyım diyorum ve canım nedense android çekiyor diyorum. Symbiandada okadar potansiyel varken neden yapmıyor diyorum. Açık oldumu ?
ya bakın fiyat oalrak bakarsanız kesinlikle 603 en iyi telefon şuan. ama 1 ghz işlemcisi var (Fp güncellemesiyle 1.3 ghz olacağını duymuştum) ki htc desire hd de 1.4 ghz işlemci var. Ama ne işe yarayacakki oyun olmadığı sürece ? Onu anlatmaya çalışıyorum. 1.3 ghzi müzik çalmak içinmi kullanacaksın ? yada fotoğraf çekmek içinmi ? Ne için kullanacaksın ? Eğer sosyal ağlarda felan takılacam diyorsan c6-01 fazlasıyla yeter zaten. ozmn 603 ün ve işlemcisinin anlamı ne ? sorularım bunlar işte
babacan şimdi android ios gibi sitemler revaçta symbianın zaten adı çıkmış e bide elop 2016 desteği çekicez deyince kimse symbiana dönüp bakmaz oldu ayrıca biz nokianın sağlamlığına bide donanımına para döküyoruzc6-01 ile aynı fiyata galaxy gio veya ace aspalht 6 yı adamakıllı çalıştırsında görelim
desire s değil desire hd bikere. Olmayabilir tamam o yönden n8 daha iyi. Ama n8de olan hdmi ve dolby digital ses ne hd oyun çıkmamasının sebebi olabilir nede onu bu rekabet içinde kurtarabilir. Hayır birazcık çeşit olsa anlıyacam. Tamamen asphalt6 ve dungeon hunterdan ibaret. Bunu anlatmak istiyorum asabi tavırlara gerek yok.
ismail, canım bide işin iyi yanından bak en azından kardeşin htc alıyor. onun telefonu senin telefonun demek istediğin zaman alıp oynayabilirsin. bu kadar kötü bakma duruma
asabi tavırlarda olan sensin bence iyi oku yazdıklarını.. Açıklıyoruz sana işte n8 o güzellikleri için bin tl desire hd ise sadece oyun oynamak için anladın?
androidi tum firmalar kullaniyor. Samsung lg sony motorola htc vs. Yani bu kadar firma demek okadar cok model ceşit demek. Oyuzdn anroid pazari daha geniş. Nokia da kac cesit symbian tel var. 10 tane anca sayarsn. Yani adamlar bir oyun yapinca nokıa hariç butun firmalara hitap ediyorlar. Ve bu telefonlarin toplam tel satisinin (akıllı telde) nokiayi katladigını dusunursek nokia ya oyun cikmamasi normal=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?