[S^3 BELLE MODLARI] Evet sonunda tum belle modlari burda ;)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
tek şekilde durabilir ve hepsi bir arada olarak sunulabilir boyutları fazla değil zaten. isteyen sadece istediğini indirir isteyen hepsini sorun çözülmüş olur. :)

eyupkaraman

Üye
Teşekkürler fm transmitter c6-01 de çalışır mı ?

aliosman166

aliosman166

Üye
modların açıklamasını da yapsaydın iyi olurdu bazılarının ne işe yaradığını bilmiyoruz..

aliosman166

aliosman166

Üye
Evet burdada Rofs2: private icindeki modda kullanilan txt notlarin ne oldugu ve en son modlari bulunmakta.mod eklenmistir buraya Def FB tarafından Korunan Dosyalar gönderNot:Burdakilerin cogunu C: private/10202be9 klasorune atarak deneme yapilabilir.
peki bunlar nedir bunları anlayamadım.

burakkk97

Üye
orjinal browserda indirmeyi daha sonra da devam ettirebildigimiz bi mod varmis fakat hep cfwlerde var flashsiz yukleyebilecegim bi link atar misiniz

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bunları dosya yöneticisi ile yerlerine attıktan sonra yine flaş gerekiyormu eğer gerekiyorsa normal Ovi suitten normal yazılımı tekrar yüklersek flaş attık sayılır mi kurtuluş ustadim bilgi verirsen çok memnun olurum teşekkürler yada diğer saygı değer arkadaşlar bilgi verirseniz çok teşekkürler[/SIZE][/COLOR]

uyduturk

uyduturk

Üye
Bana n8 cfw içine gömmek için anna video player lazım ilk mesajdaki eklentide var indirip rofs2'ye attım çalışmadı rof3'tede çalışmıyor sağlam çalışan yokmudur dostlar :( Acil lazımda bana..

mirate

Üye
rom patcher in remove rec ton eklentisi çalışmıyor.Bip sesini nasıl iptal edebiliriz bilen var mı?Kurtuluş yardım edersen memnun olurum.Tşk.

blackcemre

Üye
bunları belle refresh'te kullanabilir miyiz?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
uyar evet çoğu arkadaş bu modlarla cfw yaptı.

theruhix

Üye
hocam ben bu ekran dndürme ve işlemcsi yksek oyun dosyalarnı xplore ile c/private/10202b9 a attm kapatp açtm teli ama bşy dğşmdi neyi yalnş yaptm? Yada oldudamı ben bulamyorum yardm edn ltfn birde rofs2 dye bi klasör yok nrde?

Thief

Üye
Hocam anna playerı 5800 cfwye modlayıp flash'lasam nasıl bi sonucla karşılaşırım ?

egemen1903

Üye
klavyeyi nasıl hızlandıracağız acaba? listede bununla ilgili bir şey göremedim. alfa sayılsalı kullanırken daha hızlı yazmak için aynı tuştaki harflerde bekleme süresini kısaltan mod....

teşekkürler.

barbin3900

barbin3900

Üye
merhaba şu tarayıcıyı e ye alma modunu cfv nin içine gömdüm flaşh attım ama taşınmadı galiba x ploreden arama yaptığımda cache hala c de duruyor

By-HaCk

By-HaCk

Üye
çok teşekürler

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ekran dönüş ayarı modu ne ise yarıyor bi onu çözemedim.

Üst Alt