Noss_bar'ın verdiği dosya aynen bir program gibi. 4x5'i elde etmek için arka planda sürekli çalışması gerekli. Bu arkadaşın verdiği dosya ise sistemin zaten çalışan bir dosyasıyla yer değiştirdiğinden arka planda ekstradan işleme gerek bırakmıyor. Dolayısıyla da telefonu yormayacak demek oluyor ama arkadaşların da dediği gibi FP1 öncesi için riskli.
dediginız sekilde e6da denedim menu acılmiyor yardım edin lutfen tekrar nasıl eski haline donebilir fabrika ayarlarınada giremiyorum fabrika ayarlarınada dönemiyorum ;(
dediginız sekilde e6da denedim menu acılmiyor yardım edin lutfen tekrar nasıl eski haline donebilir fabrika ayarlarınada giremiyorum fabrika ayarlarınada dönemiyorum ;(
rompatcherden yama aktif değilmiş ondan sorun çıkmış ama bu sefer de ekran gitti hard format atmak zorunda kaldım. Yeni avkon modda da buna benzer sorun yaşamıştım. Acaba rompatcer otomatik başlatma sorunu mu var? Otomatik başlatma sorunu olmayan rompatcer diye bi konu vardı en iyisi ben ona bi göz atayım.
Rompatceri gömüp flash attım ama yine fayda yok. Yeniden başlattığımda tel açılıyor ama menüye girmiyor format atmak zorunda kalıyorum. Neyse çok da önemli bi mod değil.
kardeş c:/sys/bin içine attım.Fakat telefon ne ana ekran ne menü hiçbirşeye girmiyor ve gözümüyor.Acil ne yapacağımı söyleyin dosyaara veya xploreye giremiyorum.Bilgisayadan dosyayı silme şansım varsa söyleyin ne olur ya .s