OttomaN TigeR
Üye
Tekrar belleye dönebiliyorsa downrange yapılamamıştır. İşlem doğru olarak yapıldıysa ve yine donwrange yapılamıyorsa Telefon çıkışı belle olduğundandır. Saçmaladım bişeyler![]()
sanırım anladım.
Tekrar belleye dönebiliyorsa downrange yapılamamıştır. İşlem doğru olarak yapıldıysa ve yine donwrange yapılamıyorsa Telefon çıkışı belle olduğundandır. Saçmaladım bişeyler![]()
sanırım anladım.
ama madness ın n8 ide çıkışlı belleymiş ama düşürmüş sordum geçen

Deneyelim...benim de konuyu açan halletmiş heralde
Madness yapmışsa bizde yaparık
- - - Eklendi - - -
O arkadaşımız nerde gelsin bakem burayaDeneyelim...

harbiden bilal usta nasıl hallolur benim mevzu?

işte ben o denilenleri harfiyen uyguladım ama makinede tık yokphoenix 2010 sürümü ile n8 iskandinav yazılımını tele atın ilk başta açılmayacak panik yapmayın. sonra phoenix in son sürümü ile dead olarak istediğiniz sürümü yükleyin telefon açılacak.. c6-01 için çıkan her sürümü denedim sorunsuz yükleniyor..

tekrar dene sorunsuzca yaptım ben çünkü. bir yerde hata yapıyosun. bilgisayarım şuan yanımda değil yoksa yardımcı olabilirdim haftasonu yardım edebilirim ama istersen
işte ben o denilenleri harfiyen uyguladım ama makinede tık yok![]()
teşekkürler sağolasın burdaki ustalarlada denedik olmadı akabinde bende 5-6 kez denedim herşeyi harfiyen uyguladım forumdaki tüm konuları alt üst ettim yine olmadı bende boşverdim belleye devam ama yinede teşekkürlertekrar dene sorunsuzca yaptım ben çünkü. bir yerde hata yapıyosun. bilgisayarım şuan yanımda değil yoksa yardımcı olabilirdim haftasonu yardım edebilirim ama istersen

tamam abi eyvallah sağolYaparız yaparız ynsemrekose yamacıma gel boş vaktimde teamden hallederiz...![]()

Yunus Kardeş Antivürüs Programınıda Kapattınmı Pc'den?
belle çıkışlı telefonların romları farklı ve benim arakadaşta belle çıkışlı c6-01 var ondaki performansı bnimkinden fazla bende takılmalar olurken onda olmuyor ve aynı şeyler kurulu olmasına gore ama galeride ve video da bnim ki bin var class10 olunca hafıza kartı![]()
bilemeyecem şimdi 

Kardeş O Yüzden Problem Yaşamış Olabilirsin Birde Kapatıp Öyle Dene![]()

yarın hemen deniyecem
- - - Eklendi - - -
antivirüs ün nasıl bi rolü var bunda anlamadım?
tamam denedim bugün gene açılmadı
Bende Pc Yok, Kaya Abinin E-6 İçim Yaptığı Cfw yi İnternet Cafede Yüklemeye Çalıştım Telefon Açılmadı Bidaha Bende Servise Verdim Telefonu Orjinal Belleyi Yükleyip Geri Vermişlerdi... Kaya Abi'ye Sorduğumda Antivirüs ve Deepfreezin Buna Neden Olduğunu Söylemişti...