S^3 Belle den S^3 e düşürme yardım(C6-01)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
S^3 Belle den S^3 e düşürme yardım(C6-01)
arkadaşlar symbian belle hoşuma gitmedi c6-01 model telefonumu symbian 3.0 (anna deil) yapmak istiyorum ve hiç bir şey bilmiyorum yardım edermsiniz?

doctorrr

doctorrr

Üye
nsekiz pm at teamviewer dan sana yardımcı olabilir :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Downgrade yapmalısın ama bilmiyorsan mutlaka bilen bir arkadaştan yardım al...

doctorrr

doctorrr

Üye
Downgrade yapmalısın ama bilmiyorsan mutlaka bilen bir arkadaştan yardım al...
abi biz nsekiz anıl ustayla denedik olmadı bana mevzuyu öğretti flash atmayı falan sağolsun gereken herşeyi yaptım en son işte telefon açılmıyor bataryayı takıp çıkarıyorum yine açılmıyor bir sorun var dün 5. denememi yaptım hala sonuç yok ama gereken herşeyi yaptım...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

abi biz nsekiz anıl ustayla denedik olmadı bana mevzuyu öğretti flash atmayı falan sağolsun gereken herşeyi yaptım en son işte telefon açılmıyor bataryayı takıp çıkarıyorum yine açılmıyor bir sorun var dün 5. denememi yaptım hala sonuç yok ama gereken herşeyi yaptım...
Hangi dosyaları flashlamaya çalıştın peki?

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
saol baktın için ama benm tel c6-01 reyz. Sizlere teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
saol baktın için ama benm tel c6-01 reyz. Sizlere teşekkürler
Verilen link işini görür iyice inceledin mi? c6 01'in yapılan işlemlerde farkı yok...

- - - Eklendi - - -

ilk n8 25.7 pink belarus sonra 11.5 scandinavia dg sonra işte 12.6 yada 25.7 c6-01
:hmmm kurtuluş abinin belle fw'si vardı şuan aklıma gelmiyor ama onu bulup flash at düzelir... Ben de senin için bulmaya çalışayım...

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye

Verilen link işini görür iyice inceledin mi? c6 01'in yapılan işlemlerde farkı yok...

- - - Eklendi - - -

:hmmm kurtuluş abinin belle fw'si vardı şuan aklıma gelmiyor ama onu bulup flash at düzelir... Ben de senin için bulmaya çalışayım...
ama şöyle bir gariplik var belle atınca telefon açılıyor :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
:evet: bir kaç kişide daha bu sorunlar olmuştu maalesef, kaç kişi ile denediysem belle'ye geri dönüş yapıldı...:(
çözümü var mı peki?

- - - Eklendi - - -

tek düşündüğüm şey işte fabrika çıkışlı belle olduğundan mı acaba böyle oluyor :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

çözümü var mı peki?

- - - Eklendi - - -

tek düşündüğüm şey işte fabrika çıkışlı belle olduğundan mı acaba böyle oluyor :(
Çözümü bulundu mu bilmiyorum cidden, çünkü hiç denemedim uzun zamandır. :(

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Tekrar belleye dönebiliyorsa downrange yapılamamıştır. İşlem doğru olarak yapıldıysa ve yine donwrange yapılamıyorsa Telefon çıkışı belle olduğundandır. Saçmaladım bişeyler :):)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt