navibarla bunu kullananca telefon melez bişey oldu.
- - - Eklendi - - -
navibar içinde ayrıyaten editlenmesi lazım.![]()

Beyler ekteki dosyayı indirin içindeki programı masa üstüne çıkarın ve r** dosyanızın yolunu gösterin 33 00 CC 08 kodlarını 8E 01 CC 08 kodları ile otomatik değiştirir
- - - Eklendi - - -
fakat bazı dosyalarda birkaç kod daha eklemeniz gerekiyor unutmayın
hani hex kodlarını artıp değiştiriyoduk ya bu program onu otomatik yapıyo sen r14 dosyasını gösteriyon o otomatik kodları düzenliyoHiç birşey anlamadım kardeşim.
Bu senin editlediğinmi?adamın sunduğu orjinal dosyalarmı ?
hani hex kodlarını artıp değiştiriyoduk ya bu program onu otomatik yapıyo sen r14 dosyasını gösteriyon o otomatik kodları düzenliyo
valla daha denemedim bi bakayımHadi ya süper o zaman.
Peki çoklu dosya seçiliyormu tek tek mi edit yapacağız.
- - - Eklendi - - -
Programı şimdi inceleme gibi bi şansım yok kusura bakma merakımdan soruyorum.

valla daha denemedim bi bakayım
- - - Eklendi - - -
yok teker tekermiş![]()

bendeTamam şimdi bakabildim pc den programa Zannettiğim gibi değilmiş
Yalnız bu '8E 01 CC 08' kodu bizim r14 le değiştirdiğimizde sadece bara ayit olan yani sağda gözüken barı aşağıya alan Kodmu oluyor.R14 düzenlerken bu kodumu yazmalıyız.
Ayrıca ben bu bar kısımlarının Dll dosyalarıyla olduğunu sanıyordum .r14 dosyalarıyla değil

teşekkür ettim sadece
- - - Eklendi - - -
metalci dm ye de mesaj atmışsın.![]()

symnok bunu ovi top apps uygulamasıyla yapmış olabilir.dikkat ederseniz onda da seçenekler ve çıkış aşağıda idi.

bunu topaz yapmamış mısymnok bunu ovi top apps uygulamasıyla yapmış olabilir.dikkat ederseniz onda da seçenekler ve çıkış aşağıda idi.

bunu topaz yapmamış mı![]()
ha tamam benim jeton yeni düştü ben farklı bişey anladımmod symnok un topaz exe yi çıkarmış

Adamın biri biraz fazla modlayıp fantezi yapmak istemiş.