Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s^3 anna ve belle şarjım uzun gitsin diyorsanız içeri...
arkadaşlar hala anlamamakta diretiyorsunuz bu ayarlar özellik kısıtlayan ayarlar değil isteyen titreşimi acar isteyen istedigi gibi parlaklık verebilir isteyen efekt leri açabilir amaç telefonum arka planda siz kullanmadığınız halle açık olanları kapatmak
S.E.C.R.E.T
Üye
Nossbar ben gayet iyi anladim arkadaslarda sakalasiyor eminim ki onlarda anlamistir bence bu konu gayet yararli tesekkurler
SilentOne
Üye
aynen kardeşim biz biraz işi espiriye vurduk yoksa çok yararlı bir paylaşım tekrar
blackcemre
Üye
siz onları yapacağınıza güç tasarrufu modunu etkinleitirin.Ben 1 hafta şarjı rahat kullanıyorum.Bilgileirinize
dostum bizde anladıkta cidden bayaa bi kısıyo bunlar yani..ben telefonu günde hiç abartmyorm 16 saaat flan kullanyorum (oyun,internet,kamera,görüşme,mesajlasma vs.) anca btiryorum sarjı ve 40 dk flan takyorum sarja sonra tekrar devam edyorum aynı sekilde...yani o kadar da az gitmyo bence sarj..tabii telefonu 3 gün sarja takmıycak olanların işine yarayabilir bu öneriler ona bsey dyemem..yararlı bi konu sagolasın
SilentOne
Üye
zaten sabah 9 gece 2 yetiyor bana uyanık olduqum zaman açık olsunda başka bişi istemem
ylnzkrt17
Üye
one yaa böle tasarruf ediceksem telefonu hiç kullanmıyım ya nokia batarya konusunda gerçekten hiç ideal değil e6-00 kullanıyorum şarj bi gün gidiyo bence arkadaşın yaptığı özellikler açık olduğu halde ona göre yapmalı bataryayı nokia bu devirde böle olmalı bence diğer markalar ne telefonlar çıkarıyo gördüğünüz gibi..
teşekkürler yinede eline sağlık emeğe saygı
S.E.C.R.E.T
Üye
E6 kullanıyorsun git ankette oy verde 1 oyu olsun .
Emil_Ceferli
Üye
en guzel yontemi ben soyleyim arkadaslar:
telefonun acma kapatma tushunu 1 saniya basili tutunuz. telefon kapanicak. tamam sorun digil ama inanin, 5 gun sonra acsaniz da sarjinizin hala bitmediyini goreceksiniz )))
polluxea♪
Üye
gercekmi bu yorum.......
TeAmo42
Üye
bazılarını yaparım. Teşekkürler
cardanadam
Üye
arkadaşlar ben bağzılarını yaptım yani kullanmadıklarımı kapattım sabahtan beri navigasyon internet ve görüşmeler yapmama ramen gayet iyi tavsiye ederim. arkadaşım
tatvan_013
Üye
bu sonuçlardan sonra telefonumu satıyorum ama senin dediğin bütün herşeyi kapatarak satamam tabi
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
bu ayarları yapın istediğiniz kadar net görüşme sms müzik dinleyin ama ayarları yapın o zaman anlarsınız tekrar söylüyorum bu ayarlar özellik kısıtlayan ayarlar değildir
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Yeah cevap mesajlarına bakın yaww bu kadar olmaz ki 3310 kullanırlarmış yok kapatırlarmış yok satarlarmış nasıl bir anlayıştır bu anlamadım gittisanki mesaj atmayın arama yapmayın nete girmeyin müzik dinlemeyin dedik bunuda yapın tam olsun imkanınız varsa ekranı siyah beyaz yapın süper oluyor en az 5 gün garanti ..........
pirenuri
Üye
bunlar dandik ben sizebişi öneriyim: Telefonu kapatın bataryayı çıkarın elinize alın bak bakıyım bitiyormu batarya
doctorrr
Üye
sağolasın hacım çok güzel paylaşım olmuş zaten pek kullandığım özellikler değil kapatacaklarım bakalım bi değişiklik olacakmı hepsini denemeyi düşünüyorum...arkadaş adam size müzik dinlemeyin internette takılmayın ne bilim oyun oynamayın demiyoki bunları yaparsanız şarjınız normalinden fazla gider diyo yapmayın böyle...