s^3 Açık kaynak kodu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lazye

lazye

Üye
    Konu Sahibi
s^3 Açık kaynak kodu ?
Açık kaynak kodlarına erişebilirsek kesinlikle android yükleyebiliriz dimi ?

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
telefonun özelliğine bağlı kaldırırsa

lazye

lazye

Üye
    Konu Sahibi
mesela 603 hocam olabilir mi sizce ?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yine bootloader kilidi konusu mu :kotu: kodlara erişim sağlanırsa bir ihtimal ama şuan için malesef :bilmm

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Kodlara ulaşmak kolay olsaydı şuana kadar yapmışlardı :) n9 a andorid yüklüyolar ama symbian işletim sistemine olmuyo :)

lazye

lazye

Üye
    Konu Sahibi
mesela diyorum. Nokia kaynak kodlarını dağıttı o zaman olabilir mi ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yok kardeş bence ümidini kes.Teorik olarak mümkün vs vs ama...

larten123

larten123

Üye
Nokia verirse,belki...

doctorrr

doctorrr

Üye
Sadece bir hayal

MaxipmaN

Üye
n8 ciler c601çiler vs hiç heveslenmesin gerek te yok android telefon alın az sabredip

lazye

lazye

Üye
    Konu Sahibi
donanım olarak yeterli s^3 2.nesiller ama tabi denemediğimiz için bilemeyiz.çünkü onlar biraz farklı çünkü, ekran kartı bile androidde adreno,mali,tegra,powervr ama symbianda broadcom yani teori aynı ama farklar var... Bişey daha sormak istiyorum. Şu html 5 hakkında html5 geçerse siteler biz bütün sitelerde flashplayersiz video oynatabilir miyiz ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
donanım olarak yeterli s^3 2.nesiller ama tabi denemediğimiz için bilemeyiz.çünkü onlar biraz farklı çünkü, ekran kartı bile androidde adreno,mali,tegra,powervr ama symbianda broadcom yani teori aynı ama farklar var... Bişey daha sormak istiyorum. Şu html 5 hakkında html5 geçerse siteler biz bütün sitelerde flashplayersiz video oynatabilir miyiz ?

evet oynatabiliriz :)

ANIL

ANIL

Admin
Kaynak kodları olmadan konuşmamızın bir anlamı yok gibi. Bakalım neler olacak...
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt