Baskentliia
Üye
Rüyalarım gerçek oldu'
Nijeryalı futbolcu
Taraftarlarımızın kendisinin Spartak Moskova?ya gidiş sürecinde ve sonrasında da desteklerini hep hissettiğini söyleyen Nijeryalı futbolcu, "Havalimanında taraftarlar ben coşkuyla karşıladı.
Sağlık durumunun nasıl olduğu sorulduğunda ise Emenike, "3-4 hafta önce Rusya ligi başladı. O dönem boyunca da maçlarda oynadım ve kendimi iyi hissediyorum" dedi.
Taraftar ve camiaya 'İyi Bayramlar' mesajını gönderen futbolcu, sözlerini "
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'nin yeni transferi
, İstanbul'a yeniden döndüğü için mutlu olduğunu söylerken, yeni sezon için de iddialı konuştu.
'nin transferi için kulübü Spartak Moscow takımından renklerine bağladı Nijeryalı golcü, ayağının tozuyla geldiği İstanbul'da açıklamalarda bulundu.Nijeryalı futbolcu
, FBTV'ye konuştu. Taraftarlarımızın kendisinin Spartak Moskova?ya gidiş sürecinde ve sonrasında da desteklerini hep hissettiğini söyleyen Nijeryalı futbolcu, "Havalimanında taraftarlar ben coşkuyla karşıladı.
'den ayrı olduğum dönemde de taraftar bana büyük destek verdi. İstanbul'da da Rusya'da da bana özel ilgi gösterdiler" diye konuştu.Sağlık durumunun nasıl olduğu sorulduğunda ise Emenike, "3-4 hafta önce Rusya ligi başladı. O dönem boyunca da maçlarda oynadım ve kendimi iyi hissediyorum" dedi.
Taraftar ve camiaya 'İyi Bayramlar' mesajını gönderen futbolcu, sözlerini "
'de oynamak benim için bir rüyaydı. Umarım her şey iyi gider.
için elimden gelenin en iyisini yapacağım" diyerek noktaladı.