yorumlar fena denemeye gerek yok ben rüyamda gördüğüm rüyayı yorumlatıyorum yada uyanıyorum sonra kaldığım yerden devam ediyoru arada da rüyada olduğumun farkında oluyorum
böyle yazınca kendimde bi anormallik sezdim aman allahım
yorgun olduğum bazı sabahlar, rüyamda kalkıyorum,giyiniyorum,kahvaltımı yapıyorum, sigaramı içiyiyorum sonra yatağa gelip kalk hadi işe geç kalacaksın diyorum ve gerçekten uyanıyorum bunun gibi bişeymi yoksa?
yorgun olduğum bazı sabahlar, rüyamda kalkıyorum,giyiniyorum,kahvaltımı yapıyorum, sigaramı içiyiyorum sonra yatağa gelip kalk hadi işe geç kalacaksın diyorum ve gerçekten uyanıyorum bunun gibi bişeymi yoksa?
buna birinde daha şahit olmuşdum pizzayı hazırlayıp fırına koyması gerekiyomuş sabah uyandırıp söylemişler neyse bu geriye uyumuş o arada uykusunda herşeyi hazırlamış fırına koymuş pişirmiş ama rüyasında bi geldik pizza yok bide demez mi ben hazırladım pişirdim çokta güzel oldu ama rüyamda diye iyi dalga konusu olmuştu gün boyu
bi yandan eğlenceli ama tam uyandım derken bi bakıyosun rüyadasın
birde şöyle bir şey var gece yatarken neyi düşünerek yatarsan rüyanda onu görüyosun sadece iyice konsantre olup sadece onu düşünmek gerekiyor onunla ilgili hayal kurmak gerekiyo sonra hop rüyanda
bi yandan eğlenceli ama tam uyandım derken bi bakıyosun rüyadasın
birde şöyle bir şey var gece yatarken neyi düşünerek yatarsan rüyanda onu görüyosun sadece iyice konsantre olup sadece onu düşünmek gerekiyor onunla ilgili hayal kurmak gerekiyo sonra hop rüyanda
bence bişi olmadıki hatırlayayım gözlerim kapandı ve açıldı baktım sabah herhalde ters etki yaptı bir rüya zevkimiz vardı onuda bozdunuz ha sabah güne yorgun başladım sanki hiç uyumadım
bence bişi olmadıki hatırlayayım gözlerim kapandı ve açıldı baktım sabah herhalde ters etki yaptı bir rüya zevkimiz vardı onuda bozdunuz ha sabah güne yorgun başladım sanki hiç uyumadım