besim.farhan
Üye
Dün akşam rüyamda Allahı gördüm ancak insan suretindeydi biliyorum eşi benzeri ortağı zıddı yoktur ancak insanlara insan şekilnde görünebilirmiş peygamberimiz de onu bazen genç biri olarak görüyormuş beni ve ailemi bi yere götürdü bana bu gün kıyametin kopacağı gün dedi sonra geri dönmeye başladık elini tumuştum o güven ve mutluluk hisi hala içimde ailemle şehre geri döndük ve herkesi arayıp kıyametin kopacağını söyledik müslümanlar kıyameti görmeyecekler rüyamdada hepimizin ayaklarından başlayan bir ağrı geldi sanırım ölecektik ama tam o sırada uyandım şimdi ben hayatımda Ilk kez bu kadar gerçekçi ve garip bi rüya görüyorum bunun ne anlama geldiğini bilen biri varmı ?biliyorum biraz saçma ancak lütfen dalga geçmeyin
- - - Eklendi - - -
vay anasını hiç yorum gelmemiş
Allah hayr etsin. Böyle demek gerek önce.
Allah'ın zıddı olmadığı için görünmez peygamber efendimize de insan suretinde göründüğünü hiç duymadım ki öyle birşey olmamıştırda. Çünkü peygamber efendimiz bizzat şahsı itibariyle Allah'ın huzuruna gidiyor gösterilse orda gösterilirdi zaten ama peygamber efendimiz sadece şunu diyor Allah CC'nin cemalini omuzlarımda hissettim gibi birşey diyor yani dedikleri gibi şeytani bir rüya olabilir.
benim tanıdık bi arkadaş vardı oda senin gibi bi rüya görmüştü işte dün helvasını yedik
Anlatmayaydın eiydi
herkes kıyametı falan görebiliyor , sen daha önceden Allahı insan suretinde görülmüş diye bildiğinden bilinçaltına yerlermis olmalı , bu konularla çok ilgilendiğinden böyle rüyalar görmen normal bence . Abartılacak birşey yok , Allahı birebir görmek bizim için çok zor , Peygamber efendimiz(sav) miraça çıkarken cebrail kalbini ameliyat ediyor ki buna kalbi dayansin diye , Allahı gerçek suretiyle görmek şehitlere ve kurbanlara ruhunu teslim ederken nasip oluyor , bunun dışında görülmesine kalp dayanmaz . Bence o gördüğün öylesine bi rüyaydı
valla kardeşim sen güzel bir rüya görmüşsün sadece zora düştüğünde değil her zaman Allaha sığınmak en güzelidir.bu rüya sana neyi ifade ediyor biliyor musun.Allahtan başka hiçbir şeye. Sığınılmaz ve eğer son zamanlarda yanlış bir davranış yaptı isen bu yanlışının farkına var.çünkü Allah sevdiği kulunu rüyalarla uyarır.yanlış değilse güzel bir işte yapmış olabilirsin.böyle bir rüyanın şeytan ile kesinlikle alakası yoktur.
aynen onu geçtimde biri illmünati demiş
saçmalamayın.bu dünyadan göç etmeden kimse Allah'ı göremez.
saçmalamayın.bu dünyadan göç etmeden kimse Allah'ı göremez.
Allah ın ne kendisini ne varlığını kimse göremez onu bırak nasıl olduğunu hayal bile edemez
Allah ın ne kendisini ne varlığını kimse göremez onu bırak nasıl olduğunu hayal bile edemez
Arkadaşlar abartmayın bu kadar. Ben de çocukken geceleri birinin kulağıma birşeyler fısıldadığını duyuyordum. Hiçbirşey anlamıyordum ama, arapçaydı. 3 harflinin biri benle kafa buluyor herhalde diyordum. Bu da öyle bir şey olabilir yani. Karabasan da olabilir.
- - - Eklendi - - -
Psikolojik de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?