alyz
Üye
-
Konu Sahibi
-
ALLAHı Insan vücudunda görmek şeytanın bürünmüş bir süretitir. Yani şeytandır... Ikincisi bende zamanında böyle birşey gördüm. Şimdi hocam şöyle söyleyeyim bu rüyayı kafana takarsan cidden rahatsızlık olur.. O şeytandır. Hocam önce yattığın yatağın içinde kenarında ekmek kırıntısı filan olabilir.. Yatmadan sırası ile felak,nas, ihlas, fatiha, ayetel kursi, oku ardından kelimeyi şehadet, kelimeyi tevhid, peygamberimize salavat, afet duası et.. Yat..
şeytan bana kıyameti ahireti niye hatırlatsınki bana Allahı niye sevdirsinki olsa olsa saptirmak ister ayrıca rüya bu peygamberimizde insan suretinde görüyormuş
21.12.2012 yi kafanami taktin acaba kardes
Allah olduğunu nasıl anladın ? Ben Allah'ım mı dedi?
Bence psikolojin bozuk senin bi doktora görün bence..
öyle bi saçmalığı kafama takacak deilm
- - - Eklendi - - -
Yok be Kardeş bu konuda pek bilgin Yok sanırım ben dine çok bağlı biriyim Allah rüyada kendini bir suret yani insana benzer gösterebilir ıslam alimleri buna benzer çok görmüştür böyle bi rüya gören cennetliktir deniliyor bende aslı astarı varmı diye sorayım dedim
Yani asıl olay cennetlik miyim onu anlamak mı
Tamam alimler görmüş olabilir. Allah dilerse kendini gösterebilir ama Allah olduğunu nasıl anladın onu söyle banaöyle bi saçmalığı kafama takacak deilm
- - - Eklendi - - -
Yok be Kardeş bu konuda pek bilgin Yok sanırım ben dine çok bağlı biriyim Allah rüyada kendini bir suret yani insana benzer gösterebilir ıslam alimleri buna benzer çok görmüştür böyle bi rüya gören cennetliktir deniliyor bende aslı astarı varmı diye sorayım dedim
Tamam alimler görmüş olabilir. Allah dilerse kendini gösterebilir ama Allah olduğunu nasıl anladın onu söyle bana
- - - Eklendi - - -
Peygamber, melek veya başka birşey olamaz mı?
yorgan unsurunu göz önünde bulundurmak lazım decoder açık kalmış olabilir
Yok yav bana kıyamet birazdan kopacak dedi ben çoğu kez belalardan Allah sığınırım yani elini tutmam ona sığınmamdı diyorum işte o güven ve mutluluk hisi hiç aklımdan gitmiyor ayrıca rüya bu benim kontürolümde değilki yani ben böyle bir rüya istemedimki Allah böyle istedi ve oldu diye düşünüyorum
- - - Eklendi - - -
yorgan herzamanki yorgan decoder acık falan deildi
Neyse bu yaşta kafanı yorma böyle şeylere.
Görmek isteyen dağa, çiçeğe, böceğe bakarak da görüyor zaten. Aynı şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?