rüya gördüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burhankoxp22

Üye
    Konu Sahibi
rüya gördüm
arkadaslar rüya gördüm rüya tabirlerine felan baktım hiçbirşey bulamadım rüyamda 2 katlı disko gibi biryerdeyim alt kattayım ama güzel bir ortam değil bagımlılık yapan maddeler satan adamlar felan var oradan uzaklasıyorum diskodan cıkacagım içeriye birileri geliyor polis gibi ben alt kattaki kişilere haber veriyorum vs. ve ben bu rüyayı aynı halde 2 kez gördüm
"not hiç inamam rüyada gördüklerime ama 2 kez aynı rüya ilk defa gördüm merak ettim var mı tabiri bu rüyanın"

----------Eklendi @ 00:53:56 ---------- Yazıldı @ 00:50:55 ----------

ve hiç bağımlılık yapan madde vs. hiçbirşey kullanmam temiz biriyim:$:nazar::tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: diefck

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kullanırsan polislerin seni yakalayacağını düşünüyorum.:)

juristokrat

juristokrat

Üye
ben de geçenlerde bir gece bir rüya gördüm ertesi gece rüyanin 2.bölümünü gördüm şaka gibi ama gerçek.yalnız rüya tutmadı galiba ondan sonra daha hiç rüya görmedim :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Son zamanlarda izlediğin filmden bir sahneyi bilinç altının kendine göre yorumlaması.

Astrosman

Astrosman

Üye
Son zamanlarda izlediğin filmden bir sahneyi bilinç altının kendine göre yorumlaması.

hocam doğru söylemiş :oke:
ayrıca geçen sene bende görürdüm böyle mekan aynı ama içeriği farkı olurdu hergün. Yakında sezon finali bi verecektim valla..

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Erkeklere özel pempe rüyalardan birini görmüşsün.Bir şeyi kırk defa söylersen gerçekleşirmiş, rüyanı fazla ciddiye alma

ibrother

ibrother

Üye
bence bi diziden etkilen miş sin. Aynı rüyayı üst üst'e görmen de kafaya takman la alakalı. Diye düşünmeden edemiyorum.

SHS

SHS

Üye
Arka Sokaklar ı izleme artık:nono:

ibrother

ibrother

Üye
Ömer Çelakıl'a sor kesin cinlerin işidir der.

Astrosman

Astrosman

Üye
Ömer Çelakıl'a sor kesin cinlerin işidir der.

ömer hocama laf yok! :D

----------Eklendi @ 09:02:49 ---------- Yazıldı @ 09:02:25 ----------

Edit: şaka şaka. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt