Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rütbemdeki mavilik neden gitti? Hee ya Binbaşı olmuşum :D
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rütbemdeki mavilik neden gitti? Hee ya Binbaşı olmuşum :D
Binbaşı lığa terfi ettim
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Istersen geri getirebilirler
Hayırlı olsun Mert
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
teşekkür ederim
Mehmet
Emekli Yönetici
Tebrikler binbaşım
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
teşekkürler albayım
izmirligenc
Üye
tebrikler mert
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
teşekkür ederim
Unstable01
Üye
hayrlı olsun tebrkler....
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
teşekkürler
Love Prince
Üye
tebrikler
Aziz™
Üye
tebrikler mert bak darısı başına dedim oldu
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
sağolun
alixkandemir
Üye
tebrikler binbaşım
rütbeniz hayırlı olsun vatana millete
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
teşekkür ederim inşallah sende olursun
alemburda
Üye
Tebrikler bende ilk üye olduğumda rütbemi önemsiyordum ama şimdi pek ilgilenmiyorum galiba üşeniyorum konu yazmaya ve biraz da maxicep.com kuralları çok ağır sınırlı yani yasal paylaşım istiyor. Zaten yaptığım paylaşımların kalitesini aldığım teşekkür sayısı da gösteriyor.
Tebrikler bende ilk üye olduğumda rütbemi önemsiyordum ama şimdi pek ilgilenmiyorum galiba üşeniyorum konu yazmaya ve biraz da maxicep.com kuralları çok ağır sınırlı yani yasal paylaşım istiyor. Zaten yaptığım paylaşımların kalitesini aldığım teşekkür sayısı da gösteriyor.