Cezali degiilim be yanlış anlyorsunuz

hyr sadece neden banli oldugun halde mesaj yazabiliyon onu bilmek istiyorumYa su ustteki arkadas ban yememi istiyor galiba ne suç isledim forumda geziyom öyle neden kötülüğü mü istiyon mutlumu olcan attirinca beni![]()

Ben ban mı yedim haberim yok en son bugun girdim 2 uyeligim var dı maxiceptr benimde haberim yok arasam google da bulamam banlı msj yazma diyehyr sadece neden banli oldugun halde mesaj yazabiliyon onu bilmek istiyorum![]()
Of ya foruma girmem sucmu suan dolaşmam

yoo. ama yine ban yiyip yeni hesap açarsan ip adresine ban atarlar birdaha evindeki internetten maxicepe giremezsin![]()
ip adresine de mi ban atiliyor bilmiyordum
yas kacYa simdi offf
Vpn diye birsey varda ya naptim sanki?ip adresine de mi ban atiliyor bilmiyordum
ip adresine de mi ban atiliyor bilmiyordum

Vpn diye birsey varda ya naptim sanki?
bizim arkadasa attilar hep küfür ediyordu şimdi maxicepe girmeye çalışınca ip adresi engellendi diyor. tabi sadecr babasının ofisinden giremiyor diğer yerlerden erişim serbest. adminleri kizdirirsaniz ip adresinize coşkuyu verir![]()
iyimis bak bu caydirici
Haklısınoda bir çözüm. ama her maxicepe girdigin Vpn yi acmak iskence olur. bu yüzden forum kurallarina uyalim birbirimize seviyeli davranalim