Rütbe Sisteminde Değişiklik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Rütbe Sisteminde Değişiklik
Son Günlerde Sitede Sıkça Post artırmına Giden İnsanlar Görmekteyim. Gerçi Daha Önce bunun tartışması olmuş. onun İçin Lafı fazla uzatmaya gerek yok.

Konuya dönersek Rütbe Sisteminde değişiklik yapılması. Şu şekilde bir değişiklik yapılabilir, tabi Sitenin Kullandığı sistem el veriyorsa. Mesaj Sayısı yerine Açılan Her Yeni Konu İçin(eskiai gibi Konu dışı hariç) Mesaj sayısı artsın. Bence Bu Şekilde Kimin Daha Çok Paylaşımcı olduğu Görülür, ve Gereksiz Postlarında Önüne Geçilmiş olur.

İyi Günler...

RockFord Fosgate

Üye
bunda bence uygun deıl!cunku herkes konu acmıyor ve onmlı olan yazdıklarının anlamlı olup olmaması !!yanı konu acmayan adam eger guzelce cewap werıyor bılgılendırıyorsa neden post almasın kı???su ankı sıstem gayet ıyı bence! zaten gereksız post yapmaya calısanlar sonunda ya banlanıyor yada sıkılıp cıkıyorlar!

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 22 2006, 10&#58;44 PM) [post=284285]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bunda bence uygun deıl&#33;cunku herkes konu acmıyor ve onmlı olan yazdıklarının anlamlı olup olmaması &#33;&#33;yanı konu acmayan adam eger guzelce cewap werıyor bılgılendırıyorsa neden post almasın kı???su ankı sıstem gayet ıyı bence&#33; zaten gereksız post yapmaya calısanlar sonunda ya banlanıyor yada sıkılıp cıkıyorlar&#33;
[/b][/quote]

Farkındaysan KonuDışı hariç Dedim Gerekli ve Güzel Olan Mesajı Kendiside Bir başlık halinde açabilir.

RockFord Fosgate

Üye
ee o zmn konu manyagı oluruz:)) konu acmanın bı anlamı kalmaz herkes konu acar&#33;&#33;

ya bunları gecelım bence cunku ne yaparsak yapalım mutlaka bırılerı cıkacaktır post arttırmaya calısan vs... ne yapsak bosuna&#33; su ankı sıstem gayet guzel+yonetım sıkı calısıyo&#33;&#33;kımın ne yaptıgını hemen anlayıp gereklı cezayı verıyolar&#33;

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim Anlaşılmadı galiba, Herkes "Konu Dışı" başlığı hariç Yeni Döküman,Dosya veya link vermiyorki zaten Siteye, genelde hep aynı şeyleri okuyorum ben forumda. bu şekilde Konu fazlalığı Pozitif Yönde Artacaktır. yani Herkes Elinde olan Güzel şeyleri,yararlı şeyleri paylaşacaktır.

RockFord Fosgate

Üye
bence su daha dogru olur;yaralı bılgı,dokuman,program vs... yalnız altını cızıyorum &#39;&#39;yararlı&#39;&#39; bunlar hakkında konu ,dosya vs koyan kısılere 2 post verılebılır mesela &#33;&#33;yanı bunlar bıze dusmez aslında yonetım bılır en ıyısını bunlar dusuncelerımız&#33; su ankı sıstem gayet mantıklı ve ıyı&#33;

Salihyet

Salihyet

Üye
ikili konuşma yapmayın bence güzel bi uygulama olur mizah oyun konu dışı vs. bölümüne hariç iyi güzel ama bunu herkez onaylamaz.

slayer

Üye
Şunuda düşünün: Örneğin Yazılım bölümlerinin birinde bulunan yardım etmek amacındaki mesajlarda güme gidecek...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şuandaki sistem buna uygun değildir..&#33; Zaten yönetimimizinde rütbe sisteminde değişiklik yapma gibi bir niyeti BULUNMAMAKTADIR..&#33;

Bilginize...

SANCAR

SANCAR

Üye
ya madem mesaj sayisi rutbe falan önemli deil niye bu kadar üzerinde bulunuluyor anlamadim
gereksiz mesaj atanlarinkini silerler en nihayetinde

RockFord Fosgate

Üye
yanı &#33;&#33;&#33;bende bu soylemeye calısıyorum&#33;&#33;kı su anda zaten abuk subuk mesaj atanlar ya banlanıyor yada mesajları sılnıyor endısesı olmasın kımsenın&#33;

barabelli

barabelli

Üye
sıstem el verse konu acma sayısıda gozukse ama el vermıomus yonetımımız sıkı hemen halleder

ouSahin

ouSahin

Üye
ya abi rütbe atlama sayısını degiştirin 50 geldimmi ilk rütbeyi atlamasın

SANCAR

SANCAR

Üye
biz ne deriz siz ne dersiniz ya

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
rütbe sayısı bence ii yeni üyeler için tabiki zor ama onlar da zamanla alışıyooo tabii rütbe sayısı normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt