uribaju Üye pelın_' Alıntı: ulaşılıyo ya sureklı aktıf olursan kolay bende öle dıyodum ama bak oluyomus Genişletmek için tıkla ... aynen öyle ama herşey rütbede bitmiyor tabiiki.. bence konu sayısı rütbeden daha önemli olabilir konulara görede rütbeler olsa daha iyi olurdu ..
pelın_' Alıntı: ulaşılıyo ya sureklı aktıf olursan kolay bende öle dıyodum ama bak oluyomus Genişletmek için tıkla ... aynen öyle ama herşey rütbede bitmiyor tabiiki.. bence konu sayısı rütbeden daha önemli olabilir konulara görede rütbeler olsa daha iyi olurdu ..
uribaju Üye pelın_' Alıntı: yanı orasıda var tabı aman ısım rutbesı falan onemlı dıyıl sen burda kayıf alıyosan yeter Genişletmek için tıkla ... evet bilgilenmek ve bilgilendirmek önemli
pelın_' Alıntı: yanı orasıda var tabı aman ısım rutbesı falan onemlı dıyıl sen burda kayıf alıyosan yeter Genişletmek için tıkla ... evet bilgilenmek ve bilgilendirmek önemli
Rich4arD Üye lolaman' Alıntı: Ben daha yeniyim daha çok yolum var Genişletmek için tıkla ... Maşallah Binbaşı olmuşsun Hayırlı olsun
lolaman' Alıntı: Ben daha yeniyim daha çok yolum var Genişletmek için tıkla ... Maşallah Binbaşı olmuşsun Hayırlı olsun
fullwar Üye Piiii! 50000 diyor adam ya. Dur hesap yapayım günlük kaç mesaj düşüyor. 50000 kasana kadar Emektar rütbesi alınır. Yada yeni "İhtiyar" rütbesi çıkaralım.
Piiii! 50000 diyor adam ya. Dur hesap yapayım günlük kaç mesaj düşüyor. 50000 kasana kadar Emektar rütbesi alınır. Yada yeni "İhtiyar" rütbesi çıkaralım.
Revengeful Emekli Yönetici Astrosman' Alıntı: BüyÜK hedefim general olmak usta Genişletmek için tıkla ... İnsallah
fullwar Üye Revengeful' Alıntı: İnsallah Genişletmek için tıkla ... Mert sen "Orgenerale yakınsın" kas biraz. Az kalmış. 3-5 seneye biter.
Revengeful' Alıntı: İnsallah Genişletmek için tıkla ... Mert sen "Orgenerale yakınsın" kas biraz. Az kalmış. 3-5 seneye biter.
Astrosman Üye Revengeful' Alıntı: İnsallah Genişletmek için tıkla ... sağol abi ya 3 yıl sonra bu mertebedeyim