van_hoijdonk
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Amaç okul mu, ideoloji yaymak mı, bunun tesbiti gerekir.
ναη_нσιנ∂σηк;444009' Alıntı:Bana zorla sakarya yaz orada sana ev açalım abilik yap deniyorsa. İdeoloji mi eğitim mi gayet iyi anlaşılır bence cevap
Bilen biliyor neyin ne olduğunu da, her yerde her şey söylenmiyor işte.Yeni geldik, banlanmayalım
:?sl?k:?sl?k
Bu smileyler bazen çok işe yarıyor ya
Bilen biliyor neyin ne olduğunu da, her yerde her şey söylenmiyor işte.Yeni geldik, banlanmayalım
bende 3 sene dersanelerine gittim ama senin dediğin gibi şeyler yoktu sadece eğitim vardı kardeşimde onların okulundaydı ve adamlar gece 10 lara kadar etüt yaptırdılar bence haklarını yememek lazımναη_нσιנ∂σηк;444071' Alıntı:Omayra ben 3 yıl Fem 1 Yıl anafende eğitim gördüm. Bende çok şey biliyorum ama söylenmiyor işte maalesef. Söylediğimizde dersane içinde kafamızı uçurmaya çalıştılar.
Kafa uçurma derken eğitimi aksatmak babında söylüyorum
beraber ordaydık eğitim sistemlerinde yığınla eksiklik olsada siyasi anlamda bi zararlarını görmedim zaten bu ükenin saygı duyduğu değerlere laf söyleseler bugüne gelemezlerdibende 3 sene dersanelerine gittim ama senin dediğin gibi şeyler yoktu sadece eğitim vardı kardeşimde onların okulundaydı ve adamlar gece 10 lara kadar etüt yaptırdılar bence haklarını yememek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?