Rüştü ye övgü üzerine övgü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Rüştü ye övgü üzerine övgü
Barcelona Sportif Direktörü Texiki Bigiristain, İspanya’nın Sport gazetesine vediği demeçte, Rüştü’ye Barcelona kapılarının ardına kadar açık olduğunu söyledi. Rüştü’nün takımda şansız bir dönem geçirmesi nedeniyle Fenerbahçe’ye kiralık verildiğini belirten Bigiristain, milli kalecinin dönüşünü tüm takımın ve yönetimin sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

’GÖRDÜĞÜMÜZ EN PROFESYONEL KALECİ’

Rüştü’nün AB vatandaşı statüsü kazanmasının ellerindeki kozları güçlendirdiğini vurgulayan Bigiristain, tecrübeli kaleci ile görüştükten sonra nasıl bir yol izleyeceklerini kısa süre içinde kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

Txiki Bigiristain, Rüştü’nün davranışı ve profesyonelliği ile takım arkadaşları tarafından sürekli örnek gösterildiğini belirterek, "Rüştü gittikten sonra takım arkadaşları sürekli onun ağabeyliğinden bahsetti. Hiç kimse onun aleyhinde konuşmadı. Rüştü bizim gördüğümüz en karizmatik ve profesyonel kaleci. Şayet kendisi takımda kalmak istiyorsa, Barcelona’nın kapıları ona ardına kadar açıktır. Gitmek isterse de kendisine tüm kolaylığı göstereceğiz. Biz sadece Rüştü gibi bir kalecinin kendi kaderini kendisinin tayin etmesini istiyoruz" dedi.

Rüştü’ye, öncelikle Victor Valdes ile birlikte kaleyi koruması için teklif yapacaklarını belirten Bigiristain, "Kaleyi tekrar Rüştü’ye teslim etmekte hiçbir problem yaşamayacağız. Çünkü Barcelona’nın bu yıl hem ligde, hem de Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedefleri var. Her iki tecrübeli kaleciye de teknik heyetin ihtiyaç duyacak" diye konuştu.(Milliyet)
 


SelmanTE

SelmanTE

Üye
arkadaşlar fenerli arkadaşlardan cwp bekliorum

Allah aşkına söleyin Rüştü bu sene kaledeyken hanqinize qüven werdiki¿

Bırakın bu işleri arkadaşlar Barca da fiyat arttırmak için oyun oynuyo
7 miyon Euro istemiş manyaklar.....
 

muraoyak

Üye
sahtekarlara bak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
4
Görüntüleme
532
jojo_va
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
317
DiaBLoS
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
535
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
377
Haydar


Üst Alt