Rüştü Reçber'den çarpıcı açıklamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rüştü Reçber'den çarpıcı açıklamalar
Rüştü, kupadan, G.Saray’dan gelen teklife, Havutçu’dan Guti ve Forlan’a kadar pek çok konuda önemli açıklamalar yaptı...









Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, bu sene takım olamadıklarını ve beklentilere cevap veremediklerini; ancak seneye herkesi memnun edecek sonuçlar alacaklarını söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Rüştü, kupa finalinden, Galatasaray’dan gelen teklife, Tayfur Havutçu’dan Guti ve Forlan’a kadar pek çok konuda önemli açıklamalar yaptı.

İşte Rüştü Reçber’in açıklamaları:

KUPANIN MANEVİ ANLAMI ÇOK BÜYÜK

Finalde çok zorlandık. Her iki takıma da giden ve gelen bir maçtı. Şansımız da vardı. Sonuç itibariyle kupayı kazandık. Bu sezonu kupayla kapatmak çok önemliydi. Kazandık, bu kupanın manevi önemi daha büyük.

TRANSFER ŞART

Çok kaliteli ve tecrübeli oyunculara sahibiz, ama ligde bize yakışan yerde değiliz. Seneye daha iyi olabilmemiz adına transferin şart olduğu ortada. Sanırım bu konuda yönetim kurulumuz gerekli çalışmaları yapıyor.

UMARIM TAYFUR HAVUTÇU’YLA DEVAM EDERİZ

Tayfur hocayla Fenerbahçe ve Milli Takım’da yan yana oynadım. Karşılıklı da oynadık. Şimdi kendisi teknik direktör olarak kupa kazanma başarısı gösterdi. Onun adına en çok mutlu olanların başında ben geliyorum. Hatta en çok mutlu olan benim diyebilirim. Umarım, Tayfur hocayla devam ederiz. Tabii ki bu konuda kararı yönetim kurulumuz verecek.

Futbolcular adına şunu söyleyebilirim, biz Tayfur hocanın her zaman yanımızda olmasını isteriz. Bu teknik adam olarak da olabilir, başka bir pozisyonda da…

NURİ’NİN NE OLURSA OLSUN, 6 YIL R.MADRİD’TE KALMASI GEREKİR


Nuri, çok büyük bir olayı başardı. Real Madrid onu uzun incelemelerin ardından transfer etti.

Kendisiyle telefonda görüştüm ve ne olursa olsun 6 yılını orada geçir. Henüz 22 yaşında Real Madrid’le 6 yıllık sözleşme yaptı. Kendisiyle gurur duyuyorum. Belki biraz zaman alabilir; ilk başta Real Madrid’in direkt oyuncusu olamayabilir; ama birkaç yıl içerisinde eminim olacaktır. Nuri, Real’in ilerisi için düşündüğü bir oyuncu.

BANA GÖRE HAMİT DE REAL MADRİD’E TRANSFER OLACAK

Bence Hamit’i de uzun süredir izliyorlar. Bu haberler asparagas değildir. Hamit’in transferi gerçekleşebilir; aldığım duyumlar öyle. Olursa çok mutlu olurum. Artık dünyanın futbol devlerinde bizim futbolcularımız var. Bu büyük gurur vesilesidir.

GALATASARAY’A NEDEN TRANSFER OLMADI?

Sezon başında forma şansı bulamıyordum. Galatasaray’dan teklif geldi. Fakat Beşiktaş’a imza atarken bir amacım vardı. Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istiyordum; çünkü iyi kötü günde camia yanımda oldu. Dışarıdan karşılaştığım eleştirilere karşı da bir cephe oluşturuldu. Bu benim için çok anlamlı. Beşiktaş’a bırakıp gidemezdim. Galatasaraylı yöneticilere teşekkür ettim. Burada görevim olduğunu, Beşiktaş’ta şans verirlerse sonuna kadar çalışacağımı belirttim. Teklifi kabul etmedim. Beşiktaş’ta olmaktan çok mutluyum ve gururluyum.

HENÜZ TAKIM OLAMADIK, SENEYE BEŞİKTAŞ ÇOK FARKLI OLACAK



Dünya standartlarında bir takıma sahibiz; ama acı bir gerçek var. Biz henüz takım olamadık. Seneye takım olduğumuz zaman çok iyi yerlere geleceğiz. Şu aşamada bir takım olamadık, beceremedik; ama seneye olursak herkes çok farklı bir Beşiktaş izleyecek. Bunun da şartlarının oluşturulması gerekir. Bu sene beklentilere cevap veremedik. Ama söz veriyoruz, seneye camiamızı, taraftarımızı memnun edecek sonuçlara alacağız.

GUTI, TÜRK LİGİ’Nİ KOLAY SANDI; AMA ARTIK ÜLKEMİZİ DAHA İYİ TANIYOR, KALIRSA SENEYE ÇOK FAYDALI OLUR

Guti, uyum sorunu yaşamış olabilir. Bunu herkes yaşar. Ben kişisel olarak Guti’nin Türkiye’yi biraz kolay bir lig olarak algıladığını düşünüyorum. Oysa Türkiye Ligi, kolay değildir. Ligimiz Avrupa Ligleri’nin en zorlarından bir tanesi. Ama Guti’nin takıma katkı sağlamak adına çok çaba sarf ettiğini biliyorum. Bu sene belki tam verimle olamadı. Zaman zaman sakatlıklar yaşadı. Avrupa’da özel yaşantıya saygı ülkemizde pek geniş değildir. Belki bunun da sıkıntılarını çekti. Fakat Guti, Türkiye’ye çok iyi tanıdı. Seneye burada olursa eğer Beşiktaş’a çok faydalı olacak. Guti, burada mutlu. Bunu zaten dile getiriyor.

FORLAN’IN GELMESİNİ İSTERİM

Forlan, transfer edilirse çok faydası olacaktır. Golcü özelliğinin yanında, mücadele özelliği, rakip defansı yıpratma yeteneğiyle çok özellikli bir futbolcu. Gelirse büyük transfer olur. Bize çok faydalı olur. Beşiktaş, isterse istediği futbolcuyu alabilecek bir takım. Umarım, Forlan ya da Forlan gibi dünya çapındaki oyuncuları alırız.
 
  • Beğen
Tepkiler: JaNbErG
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt