Rüştü: "Bir yıl daha oynarım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rüştü: "Bir yıl daha oynarım"
Beşiktaş ve Türkiye Milli Takımı'nın emektar file bekçisi Rüştü Reçber, 1 yıl daha futbol oynamak istediğini söyledi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avı tarafından aday kadroya alınan Rüştü, ilerleyen süreçte 5 maçın bir tanesinde oynayacak ve Türkiye Milli Takımı'na veda edecek. Aynı zamanda 120. kez A Milli Takımı'nın formasını giyecek olan Reçber, kırılması zor bir rekorun da altına imzasını atacak.

Milliyet'te yer alan haberde, bir yıl daha futbol oynamak istediğini söyleyen 39 yaşındaki file bekçisi yaptığı açıklamada, "39 yaşındayım. Bir yıl daha kesinlikle oynayacağım. 2. yılda ise performansıma bağlı. Bir sezon sonra kendime bakıp, tartıya koyacağım ve kesin kararımı vereceğim. Sonra yine sporun içinde olacağım. Bu Beşiktaş mı olur bilemem. Ama olursa kesinlikle iyi olur. Şu an Beşiktaş'ta devam edip, etmeyeceğim bile netlik kazanmadı. Hâlâ futbol oynayacak seviyede olduğumu düşünüyorum." diye konuştu.

Yerli teknik adam şart

Abdullah Avcı ile başarının geleceğine inandığını söyleyen Reçber, "Öncelikle bu konudaki düşüncemi milli takım bazında söylemek isterim. Milli takım, kayıtsız şartsız yerli teknik adamla başarıya gider. Milli takıma yüzde bir milyon yerli hoca şart. Kulüp takımlarında ise yönetimlerin ne istediğine bakılmalı. Bizim uzun planlama anlayışımız var deniliyorsa, bu yabancı da olabilir, Türk de olabilir. Yönetimlerin işine karışmak bana düşmez. Ancak düşüncemi sorarsanız, şu aşamada Beşiktaş'a yararlı olacak hoca yerli hocadır." dedi.

Mustafa Denizli gelse iyi olur

Beşiktaş için Mustafa Denizli'nin doğru bir isim olduğunu da sözlerine ekleyen tecrübeli file bekçisi, "Çok kaliteli teknik adamlarımız var. Ama Mustafa Denizli olsa çok iyi olur. Bu yönetimin vereceği bir karar bize sadece verilen karara saygı duymak düşer." ifadelerini kullandı.

Cenk'in önünü kesmedim, ona destek oldum

Cenk'in 30'u geçik maç oynadığını ve onun önünü kesmediğini söyleyen Rüştü, "Asla onun önünü kesmedim. Cenk 30'u geçik maç oynadı. Bırakın Cenk'in önünü kesmeyi, ona destek oldum. Yapmam gereken de budur." sözlerini sarfetti.

2007 yılından bu yana Beşiktaş'ın kalesini koruyan Rüştü, 2003-2004 sezonunda Barcelona'nın kalesini 17 maçta korumuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt