Ruslar Melo konusunu açıkladılar!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ruslar Melo konusunu açıkladılar!..
Galatasaray'daki geleceği henüz netlik kazanmayan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo de Carvalho için sıcak iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

İtalya'da Skysport Italia'nın ortaya attığı iddia Rusya'nın Spartak Moskova takımının Melo için Juventus'a 11 milyon avroluk bir teklifle geleceği yönündeydi.
Gelişmelerin ardından Spartak Moskova Genel Direktörü Valeri Karpin bir açıklama yaparak Melo ile ilgilenmediklerini duyurdu.
Rus takımının eski teknik direktörlerinden biri olan ve şu an CEO'luğunu üstlenen Karpin; "Melo haberleri tamamen yalan. Zaten çok Brezilyalı oyuncumuz var, bir yenisine daha ihtiyacımız yok" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'da sezonu kiralık olarak geçiren ve coşkusuyla sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Felipe Melo için dün G.Saray 2.başkanı Ali Dürüst, "Melo 3 senelik sözleşme istiyor. Kısa süre içinde yeni sözleşme imzalamak istiyoruz." diyerek gelişmeleri özetlemişti.
28 yaşındaki Brezilyalı isim geçtiğimiz yıl Galatasaray'da 6'sı Süper Final Şampiyonluk Grubu maçı olmak üzere toplam 36 maçta forma giyerken 12 gol kaydetmişti. Oynadığı 36 maçın 35'inde ilk 11'de görev yapan Melo bu maçlarda 13 sarı kart gördü.

Kaynak: Sporx.com dış haberler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

.Kerasus.
Cevap
2
Görüntüleme
478
.Kerasus.
Kingmortall
Cevap
3
Görüntüleme
446
Kingmortall
Haydar
Cevap
7
Görüntüleme
459


Üst Alt