anticor92
Üye
Rugos - Icon Pack (Yeni ve Türk Yapımı)
Arkadaşlar bu temayı ben yaptım. Daha doğrusu ikon pakedini. Lütfen destek olun Google Playde 5 yıldız vererek ve paylaşarak ön sıralara çıkmasını sağlayabilirsiniz.
Zaten deneyince iyi olduğunu görürsünüz.
-40 Bulut Depolamalı duvar kağıdı
-1352 İkon ilk sürümde
-İkon istek menüsü
-Müzei canlı duvar kağıdı destekli.
-Canlı Takvim destekli.
-Her detayı tek tek yaptım!
Sizden istediğim sadece Google Playden indirip yorumlarınızla 5 yıldız vererek desteklemeniz. Hani diğer çok indirilmiş iyi olan ikon paketlerinden eksik olmadığını göreceksiniz zaten.
Bir teşekkürü de eksik etmeyin
Google Play Bağlantısı :
Apk bağlantısı :
Not : Google Playden indirmezseniz, yani apk dosyasını buradan veya başkabiryerden normal yüklerseniz "Bulut Depolu Duvar kağıdı" ve "İkon İstek bölümü" kapalı oluyor. Lisans kontrolü nedeniyle. Önerim Google Playden indirin. Böylece Lisans kontrolü sağlanmış olur ve herşey aktif olur.
Zaten deneyince iyi olduğunu görürsünüz.
-40 Bulut Depolamalı duvar kağıdı
-1352 İkon ilk sürümde
-İkon istek menüsü
-Müzei canlı duvar kağıdı destekli.
-Canlı Takvim destekli.
-Her detayı tek tek yaptım!
Sizden istediğim sadece Google Playden indirip yorumlarınızla 5 yıldız vererek desteklemeniz. Hani diğer çok indirilmiş iyi olan ikon paketlerinden eksik olmadığını göreceksiniz zaten.
Bir teşekkürü de eksik etmeyin

Google Play Bağlantısı :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Apk bağlantısı :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not : Google Playden indirmezseniz, yani apk dosyasını buradan veya başkabiryerden normal yüklerseniz "Bulut Depolu Duvar kağıdı" ve "İkon İstek bölümü" kapalı oluyor. Lisans kontrolü nedeniyle. Önerim Google Playden indirin. Böylece Lisans kontrolü sağlanmış olur ve herşey aktif olur.
Son düzenleme:

ram bos kaliyo sarj daha uzun gidiyo
bir de ekstra widget indirmekle uğraşamam dostum