Haber Rudy Huyn'dan Twitter Kampanyası

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rudy Huyn'dan Twitter Kampanyası
Windows Phone platformunun asi çocuğu, başarılı geliştirici Rudy Huyn Twitterda bir hashtag başlattı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bir çok popüler Web servisinin Windows Phone mağazada uygulaması bulunuyor. Fakat bu uygulamaların bazıları yeterli derecede geliştirilmemiş ve uzun bir süredir de güncelleme almıyor. Rudy Huyn da oluşturduğu #dontForgetYourOwnApp #windowsphone hashtagleriyle bu uygulamaların yapımcılarına Windows Phone platformunun 3. Büyük işletim sistemi olduğunu hatırlatarak gerekli ilgiyi göstermelerini istiyor.

Siz de Twitter üzerinden Rudy Huyn'a katılmak ve destek olmak ister misiniz?

Ekli dosyalar

Tepkiler: Akhtoher, Aybin.Kilic, 4MaGuS ve 4 diğerleri

bsavr

Üye
Adamın dibi ya

Aynen öyle adamın dibi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ben twitter kullanmadığım için yapamıyorum ancak kullanan arkadaşlara tavsiyem:

Twitter hesabı bulunan ve hala WP'de uygulaması olmayan bankalar (Halkbank, HSBC vs) ve alışveriş sitelerini (Hepsiburada, Gittigidiyor, Sahibinden vs) bu kampanya kapsamında etiketleyin arkadaşlar.

Mağazanın gelişmesine epey katkısı olacak dev bir harekete dönüşebilir.

Tepkiler: Aybin.Kilic

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bimeks , vatan bilgisayar , hepsiburada , gittigidiyor gibi internet üzerinden satış ve mağaza uygulamalarının da gelmesi çok önemli . Şu ana kadar teknosa geldi sadece . Twitter ım yok etiketlerseniz çok sevinirim . Teşekkürler şimdiden . Daha bugün windows phone uygulaması yayınlamaları için bimeksin sitesinden form doldurdum .

Twitter uygulaması atıp duruyor 3-4 gündür. Asıl bir güncelleme twittera lazım!

4MaGuS

Üye
bende baya etiketleme yaparak gönderdim

narnia16

Üye
Arkadaşlar şu seyahat firmalarını da unutmayalım neredeyse hiçbirinin uygulaması yok.

WindowsPhone

Bu şekilde tweet attım mesajı alırlar inşallah

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

bimeksi de ekle çok önemli bimeksten yapıyorum bütün alışverişlerimi . 1020 yi , bilgisayarımı herşeyi ordan aldım

Bende katıldım kampanyaya

Fritöz ile gönderildi.

ogzhnoTr

Üye
Konuya paylaşılabilecek şeylerim taglarini yazabilirmiyiz ? Kopyala yapıştır yapması daha kolay olur

Oyun şirketlerinin isimlerinide yazalım oraya bir de en büyük tepkiyi twitter üzerinden bence twitter'a yapalım programı hala tam gelişmiş değil bence.

Tepkiler: Aybin.Kilic