Haber Rudy Huyn’dan Şaşırtan Tweet!

Tarih vermemiş tamamda bari oyunun ismini söylese de onu bilsek

Oyun portlayacagina uygulama yap be kardesim. Bu platformun uygulamaya ihtiyaci var. Sistem uygulamalari yap. En azindan kilit uygulamasini stabil hale getir oyun portlayacagina.

Tepkiler: Serhan ve emz

can1516

Üye
Windows Phoneyi bu adam çıkarsa daha hızlı gelişirdi

Tepkiler: Serhan

Serhan

Üye
Çok yavaş gelişiyor eksikleri çok.
bak kardeşim 2 oldu , diğer wp konusundada gelip sistemi kötülemiştin sırf mesaj kasmak için bunu yapma hakkın yok ! Hem bunu gelip burada söyleme hakkında yok !!!

Tepkiler: trepcan, wpfurkan, emz ve 1 kişi daha
Rudy kuzenime söyledim maxicepten bekleme içersindeler diye baş harfini tek söyledi onlarda C bide S

bak kardeşim 2 oldu , diğer wp konusundada gelip sistemi kötülemiştin sırf mesaj kasmak için bunu yapma hakkın yok ! Hem bunu gelip burada söyleme hakkında yok !!!
1. Mesaj kasma kaygım yok bunun gibi 5 yada daha fazla siteye ve foruma üyeyim.
2. Istediğimi yazarım hakaret vs olmadıktan sonra site kuralları çerçevesinde bu kimseyi ilgilendirmez.
3. Neye hakkım olup olmadığına sen mi karar vereceksin.
4. İşine bak eğer sistem sana göre iyiyse benimle burada delikanlı gibi tartışırsın sabaha kadar düzgünce tartışırız benim için sıkıntı yok.
5. Sistemi eleştirmek en doğal hakkım buna kimse engel olmaz. Fırsat buldukçada eleştirimi yapacağım. Eğer bilgin varsa düzgünce seviyeli bir şekilde istediğin kadar tartışım. Şimdi bana saçma sapan şeyler yazma bilgi ve becerini göster.

Serhan

Üye
Tamam kardeşim sen kafana göre takıl forumda (!)
Tartışma olmasın lütfen..

Tepkiler: trepcan
Baş harfi c işte bitişide s ne warsa gayrı siz bulun

Yaw bunu başka platformda soylesem takmazlar bile ama wp insana göz ucuyla gorunen birşeyden bile umutlanmayı oğretıyor şaka yapıyordum tabikide fakat 2 güzel kardeşiminde istediği oyunlar gelir inş .

wpfurkan

Üye
Yaw bunu başka platformda soylesem takmazlar bile ama wp insana göz ucuyla gorunen birşeyden bile umutlanmayı oğretıyor şaka yapıyordum tabikide fakat 2 güzel kardeşiminde istediği oyunlar gelir inş .

Belki twitter falan üzeri bir şeyler demiş olabilir diye sordum.

Rainesto

Üye
Rudye Bi tweet attım live lock screen için sizden de bekliyorum