RtÜkten Show Tvye Kurtlar Vadisi Teşekkürü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
RtÜkten Show Tvye Kurtlar Vadisi Teşekkürü
RTÜK'ten Show TV'ye Kurtlar Vadisi teşekkürü
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Zahid Akman, Show TV yetkililerine "Kurtlar Vadisi" isimli diziyi "herhangi bir yasal uyarı ya da yaptırıma" gerek kalmadan yayından kaldırdıkları için teşekkür mektubu gönderdi.

Zahid Akman, mektubunda son zamanlarda okullardaki şiddet olayları nedenyle dikkatlerin televizyon yayınlarına yöneldiğini hatırlatarak, şunları kaydetti: "Son zamanlarda okullarda gençler arasında meydana gelen ve hepimizi üzen şiddet olayları bir kez daha dikkatlerin televizyon yayınlarına yönelmesine ve televizyon programlarının şiddetin yayılmasında etkili olduğuna ilişkin görüşlerin ortaya atılmasına neden olmuştur.

Böylesine hassas bir dönemde, eleştirilerin hedefi haline gelen 'Kurtlar Vadisi' adlı dizi filmi reyting almasına ve yüksek gelir getirmesine rağmen, herhangi bir yasal uyarı ya da yaptırıma ihtiyaç bırakmadan yayından kaldırmanız, Türkiye'de televizyon yayıncılığı alanındaki sosyal sorumluluk anlayışının güzel bir örneği olarak kabul edilmiştir. Bu uygulamanın tüm yayın kuruluşlarımız için örnek teşkil etmesini dilerim."

kikaksk

kikaksk

Üye
bu dizi tekrarlarına rahmen her yayınlandığı gece birinci oldu..

böle seyler normaldir...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
dizinin kaldırılması bişey ifade etmez şimdi akşam gazetesi 1,5 ytl karşılında bölümlerini veriyor ne anlamı oldu? şimdi daha çok kar eder. yani zararı yok karı var.

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 12 2006, 09&#58;01 AM) [post=313899]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dizinin kaldırılması bişey ifade etmez şimdi akşam gazetesi 1,5 ytl karşılında bölümlerini veriyor ne anlamı oldu? şimdi daha çok kar eder. yani zararı yok karı var.
[/b][/quote]Kardeşim Öyle Dİyorsunda Bi Hazır İzlemek War Bİrde cd ALıp İzlemek War Şayet ßen :Kendim Gİdip Cd AL Tak İzle Uğraşamıyorum Çoğukişide Öyle Ama Hazır Showtv&#39;de çıkıtğı Zaman İzliyorum Aradaki Fark ßu Tebrik Ediyorum Showtv&#39;yi

hidayet

hidayet

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 12 2006, 09&#58;01 AM) [post=313899]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
bencede biraz saçma oldu çocuk okulda birinimi indirecek aşağı sabah okul öncesi takacak cd yi onun verdiği gazla karşındakini duman edecek

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
peki bişeyler yazmışsınız neden ilk yayınladığı zaman olaylar olmuyordu da tekrarında olay başladı arkadasım eskiden bu haberler gazetelerin iç sayfalarında yayınlanıyordu medyanın çoğuna sahip zatın zoruna gitmiş olmalı tekrarlarının bilr bu kadar raiting alması o yüzdne iç sayfa haberlerini maşşetlere taşıdılar ve böylece dizinin yayından kalkmasını sağladılar biraz saksıyı çalıştırın.

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 12 2006, 10&#58;18 AM) [post=313921]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
peki bişeyler yazmışsınız neden ilk yayınladığı zaman olaylar olmuyordu da tekrarında olay başladı arkadasım eskiden bu haberler gazetelerin iç sayfalarında yayınlanıyordu medyanın çoğuna sahip zatın zoruna gitmiş olmalı tekrarlarının bilr bu kadar raiting alması o yüzdne iç sayfa haberlerini maşşetlere taşıdılar ve böylece dizinin yayından kalkmasını sağladılar biraz saksıyı çalıştırın.
[/b][/quote]

Kesinlikle katılıyorum. Hele "medyanın çoğuna sahip zat" diyerek tanımladığın kişiyi hepimiz biliyoruz. O kadar para döküp son 13 bölümü satın aldı ama yine de Show TV&#39;deki raitingi elde edemedi ve bu onun canını sıkmış olacak ki RTÜK marifetiyle Show TV üzerinde baskı yaratmaya çalıştı. İstediği de oldu. Ama zannetmesin ki bizler bunları anlamıyoruz.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
evet perfectlover kardeş durum bundan ibaret merak edenler.bir bilgi daha aktarayım kurtlar vadisi kanal d ye gecmeden önce kanal d ve hürriyet milliyet porta gibi gazetelerde bu dizinin yayından kalması gerektiği ekranlarda ve gazete köşelerinde yazılıp çizilmekteydi ancak ne olduysa bu dizi kanal d ye gecince tüm bu yorumlar biti verdi. saksıyı çalıştırınca herşey çözümleniyor bu millet keriz değil.

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
zararlıydı zararsızdı tartışılır ama, cidden böö gelmişti artık, yer gök vadi&#33;&#33;&#33;
sevenleri kızmasın ama baydı arkadaşlar, biyerden sonra baklava olsa hergün yenmiyo

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
ben kurtlar vadisi dizisini tvde rast geldiği zaman bakıyordum. şayet millet istemese bu dizi yayınlamazdı arz talep meselesiydi yani. neyse bir medyo grubu saldırdı ve diziyi yayından kaldırttı. zira o tekrarlarında dahi reytingleri topluyordu reytin demek reklam demek reklam demek para demek.

_BECK_HAM_

Üye
kurtlar vadisi gibi bir diziye tsk etmiyeceklerde hangi diziye etcekler....

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(_BECK_HAM_ &#064; Apr 13 2006, 11&#58;34 AM) [post=314641]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

diziye bizi sonunda kendisinden kurtardığı için teşekkür edildiğinin farkındasın dimi

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(irun &#064; Apr 13 2006, 03&#58;14 PM) [post=314782]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(_BECK_HAM_ &#064; Apr 13 2006, 11&#58;34 AM) [post=314641]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

diziye bizi sonunda kendisinden kurtardığı için teşekkür edildiğinin farkındasın dimi
[/b][/quote]

evet aynen katılıyorum bence iyi okunmadan yapılmış bir yorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...