qsaw
Üye
-
Konu Sahibi
-
dosyayı siscocent programı ile açıyorum sonra rsc dosyasını çıkar tuşu ile çıkartıyorum.RSC Tools (türkçe) ile gerekli ayarlamaları "Veriyi Değiştir" butonu ile tamamlayıp farklı kaydet diyorum.Siscocents programında değiştireceğim dosyaya sağ tık ve düzenle diyorum güncelle dedikten sonra RSC Tools ile kaydettiğim dosyayı seçiyorum.En son olarak tamam deyil dosyaya sağ tık ayrıntıları göster diyorum bu hata çıkıyorDuzenleme yaptiktan sonra farkli kaydet yapmadin icin rsc bozulmus olabilir.
Duzenlenenen dosyalari sisconnect icinden guncelleme yapip icine almalisin sag tiklayip degil orjinal icindekiyle guncelleyerek yer degistirmen gerekiyor.dosyayı siscocent programı ile açıyorum sonra rsc dosyasını çıkar tuşu ile çıkartıyorum.RSC Tools (türkçe) ile gerekli ayarlamaları "Veriyi Değiştir" butonu ile tamamlayıp farklı kaydet diyorum.Siscocents programında değiştireceğim dosyaya sağ tık ve düzenle diyorum güncelle dedikten sonra RSC Tools ile kaydettiğim dosyayı seçiyorum.En son olarak tamam deyil dosyaya sağ tık ayrıntıları göster diyorum bu hata çıkıyor
sanrım kullandığım RSC programından kaynaklı acaba alezz in yaptığının linki var ?Yaptıklarınızda sorun yok görünüyor.
yapmak istediğiniz programı gönderirseniz bi de ben bakabilirim. türkçe karakterler dışında problem olmaması gerek.aynı hatayı bende hep alıyorum.bi kere bile türkçe yapamadım.
önceki e72mde telefondan rahatca yapıyordum ama bilgisayar programlarıyla olmuyor,benide deli ediyor
yapmak istediğiniz programı gönderirseniz bi de ben bakabilirim. türkçe karakterler dışında problem olmaması gerek.
rcs tools mesela.kelimeleri bana sunmmuyor googlede resimli anlatımlarda olduğu gibi.tek tek hex karakter kodlarını girip uyarlıyorum ama sis hale getirdiğimde telefona yüklenince hata veriyor.hex düzenleyicide aynı.
dokunmatik ekran e6ma görede dil düzenleyici bi program bulamadım maalesef arkadaşım
ı harfi için 2 satır yazacaksın E7 değil A4 E7 gibi
önemli olan 2 satır yazmak değil karakter uzunluğunu bozduğun zaman dosya okunamaz hale geliyo yani bizdeki programlarla karakter uzunluğunu değiştirirsen olmaz.
söylediklerinde haklısın bazen karakterlerde problem oluşuyo bu yüzden tek başına bir hex editör yetmiyo her biri ayrı bir özelliğe sahip o yüzden bi kaç farklı hex editör bulup hangisi hangi harfi yazabiliyosa ona göre tek tek düzenlemen lazım. Son olarak ş,ı harfleri için yapabileceğin bişey yok tüm denemelerime rağmen malesef olmadı ama diğerlerinde problem yok. sen bana çevirmek istediğin bi programı yolla deneyeyim ona göre seninle irtibata geçerim istersen tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?