rs 2011 ile ilgili sorularınız alınır !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
rs 2011 ile ilgili sorularınız alınır !!!
real soccer 2011 veya rf serisi hakkında sorularınız varsa cevaplandıralım sorularınızı bekliyorum:bigstar:

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
rf 2011 de niye ispanya liginin oyuncularının adı doğru düzgün yazmıyo ya da bu düzeltilebilir mi

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca rf 2011 verdiğin rapid linkinden inmiyo limit aşılmış

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
yeniledim indir ispanya ve almanlaya liglerini isim değişikliğinden değiştir kadroları int den bul ben öyle yaptım linkler yeni indir aga

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
tamam yani hepsini tek tek kendim yazcam.......offf....rs naptı bu sene ya

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
aga valla ben real football 2010 u açtım ispan yadan ünlü takımları kağıda yazdım villa valen barca real sevil atletico onları rf2011 de tek tek yazdım işim bitti tabi öllldüm sonra teker teker denedim messi siyahi olmasın değil mi sonra transfer haberlerine baktım rf 2011 de ibra barcada ama milanda su an milanda cheve mi ne bi güçlü adamı ibra tyaptım transferden yaparsan aga clup masterda gelmiyo manc citden vieria yı da balotelli vieria yı da aynı takımda bir siyahi adamla değiştim ... böyla böyle tüm gece hiç uyu madım ha sen REAL FOOTBALL 2011 TÜRKÇE VERSİYON İNDİRDİN Mİ : http://www.maxicep.com/s60-oyunlari...r-ayrintilar-icerde-mutlaka-girin-404251.html

bymiche

Üye
ya aga ben arkadaşımla nası bloututh üzerinden maç yapıcam olmuyo
rf 2009 da oluyodu ama bunda olmuyo bi çözüm bulursan sevinirim

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
bu paylaştığımda bloototh yok arkadasım öbüründe biriniz host diğeri join olun o bağlanır zaten..

messi1041

messi1041

Üye
n73 için kasmayan real football 2011 ya da 2010 istiyorum varsa teşekkürler:oke:

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
pm attım

hk64

Üye
bende 6300 var rf 2011 i indirdim hiç bir özellik yok sadece fredly inyl cup 2010 ve trannig var

messi1041

messi1041

Üye
kardeş o orjinali değldir orjinali 700 kb tın üstünde senin indirdiğin 400 kb falan di mi aynısı banada oldu çünkü bi de öle denesene:oke:

redmullet

redmullet

Üye
Bence gameloft 2011de işi iyice bozmuş o yüzden ben hala 2010 takılıyorum Fransa liginin lisanslarını almışlar ama İspanya liginin lisanslarını almamışlar.Bence isim düzenlemekle falan hiç uğraşmayın 2010 bin basar

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
Bence gameloft 2011de işi iyice bozmuş o yüzden ben hala 2010 takılıyorum Fransa liginin lisanslarını almışlar ama İspanya liginin lisanslarını almamışlar.Bence isim düzenlemekle falan hiç uğraşmayın 2010 bin basar

senin görüşün ..:bye2:

oqulcania12

oqulcania12

Üye
Neden real madrid yok ???? yani d. madrid var , madrid var ama sanırım onlar değil çünkü kadro farkLı ?? !! Hangisi real madrid ?

redmullet

redmullet

Üye
Ordaki Madrid Real Madrid oluo işte kadroların öle olmasının nedeniyse gameloftun Rs 2011 için İspanya liginin lisanslarını almaması.Bu yüzden 2011 takılmanı tavsiye etmem en önemli ligin lisansları olmadıktan sonra...

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
:ehe d.madrid atletico madrid 'dir

digeri real de zaten başlarda beyaz arka plana mavi şekli var rf de lisans sorunu var bak almanya ve ispanyanın lisans olarak oyuncu isimlerini kullanamıyorlar.. italya'yı almışlar ama 11 de ..

burakaaa123

Üye
şu rs nın özel takımları varya onları açan bana atabilirmi?

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
özeL takımı napacan bişey onda oyunun yapımcıları adlarını lakaplarını yazmış futbolc u yapmış saçma saçma isimler falan ben 2010 da açtım 2011 e bakmadım özel takıma bile ..

gulaydin

Üye
rs2011 rs2010 dan daha güzel gol notu fln ama futbolcuların ısımlerinin olmayısı büyük eksik bide beşiktaşı koymamışlar bu en buyuk eksik zaten :D

drasielll

Üye
lisanslı real footbal 2011 nasıl yapcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt