[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)

Konu Sahibi

temel paket hatası eksik bölüm olduğundan yapar, güncelleyemediği içindir

şöyle yapalım. paketleri sonuçta indirdin. indirdiğin paketleri SIRASIYLA kur, sıkıntı kalmaz. biraz zamanını alır ama sağlam olur ve savelerin gitmez. sırası konuda var zaten

yalnız " Angry Birds v1.2.1 All Levels UnLocked " bunu kurma, zaten kurmanada izin vermeyecek

sonucu bekliyorum

Tepkiler: yuruyedur

Angry Birds v1.4.3 The Big Setup_signed
bunu yüklerken güncelleştirme hatası dedi, yüklemedi, telde hackli ama neden olmadı bilmiyorum, bu olmayınca bende diğerlerini yüklemedim

Angry Birds v1.2.1 PoachedEggs, MightyHoax_signed
Angry Birds v1.4.2 Danger Above_signed_UpdatePack
bunları yükleyebildim.

Tepkiler: tass_co1983
    Konu Sahibi

kurduğun hafıza yanlış olabilir. bu hatayı ya alt paketler eksik olduğunda ya bir üst paket kurulu olduğunda yada yanlış hafızaya kurmaya çalıştığında verir. böyle uğraşırız, sen gel hepsini baştan kur

saveler gidecekmi diyosun yani
edit: rio ve seasonsu kendim yükledim ama normal angry birds teli belleye geçirdiğimde yüklüydü telefona, ayarlardan baktım tel hafızasında gözüküyo, dosyaları yüklerkende 2-3 kere denedim hiç birinde nereye yükleneceğini sormadı, direk yükledi, bundan olabilirmiki acaba

Konu Sahibi

save dosyaların gitmez, yani büyük ihtimal buradan araştır, save klasörünün yerini vermiştir arkadaşlar. onu yedeklersin her ihtimale karşı. oyunu komple kurduktan sonra oyunu çalıştırıp bir level geçtikten sonra tekrar atasın

ayrıca bunların hepsini kurarsan bütün bölümler açılacak diye hatırlıyorum

kuracağı yeri sormazsa bil ki C ye kurar. yüklemelerde nereye kurulduğu yazar zaten, onun için diyorum aynı hafızaya kurmazsan hata verir

Ankara nın neresindesin? olmadı bi yerde buluşup ben yapayım

baya uğraştım save dosyalarının nerde olduğunu bulamadım, konu açtım bakalım bilen çıkarsa yapcam, yinede yardımın için çok teşekkürler, ankara/keçiören bu arada

Konu Sahibi

baya uğraştım save dosyalarının nerde olduğunu bulamadım, konu açtım bakalım bilen çıkarsa yapcam, yinede yardımın için çok teşekkürler, ankara/keçiören bu arada

nette aratsaydın keşke, ben buldum

angry birds (20030E51)
angry birds sesseon (20030E52)
angry birds rio (2003B21F)

bende keçiören adese nin oradayım

nette aratsaydın keşke, ben buldum

angry birds (20030E51)
angry birds sesseon (20030E52)

bende keçiören adese nin oradayım

3 klasörüde x-plore ile tüm hafızalarda tarattım hiç bişe çıkmadı bu arada bende adesinin ordayım bi arka sokağında, şefkat taksinin orda

Konu Sahibi

3 klasörüde x-plore ile tüm hafızalarda tarattım hiç bişe çıkmadı bu arada bende adesinin ordayım bi arka sokağında, şefkat taksinin orda

C, E, F de (senin telefonda kaç hafıza var bilmem) Private klasörünün altında kesin vardır

bende şefkat caminin oradayım

C, E, F de (senin telefonda kaç hafıza var bilmem) Private klasörünün altında kesin vardır

bende şefkat caminin oradayım

e'de angry birds sesseon (20030E52)

bunları bulabildim, ikisindede data_s60 klasörü ve highscores.lua, settings.lua ve backup_registration.xml dosyaları var, benim rioda zaten sıkıntı yok, seasons için
20030E52 klasörünü tamamen kopyalayıp, oyunu kaldırıp burdaki dosyalardan tekrar kursam, ve kopyaladığım dosyaları tekrar aynı yere atsam savelerde sıkıntı olurmu?

Konu Sahibi

olur ama saveleri atmadan bir oyun oyna öyle at. hatırladığım kadarıyla oynadıktan sonra orada dosya oluşturuyor

eğer yüklen hata verirse o hata veren dosyayı google da arat sağlamı bul yükle sonra sıralamaya göre kaldığı yerden devam SAKIN GÜVENLIK SERTIFIKALARINI SILMEYIN