[Rovio Mobile] Angry Birds v1.04(2) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bu 4. Angry Birds oyunu. Sırayla hepsini indiriyorum ve bir bölüm bitirip diğerini kura kura ilerliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: xlx

najanaja

najanaja

Üye
bende 1.2.1 kuruluydu hatta bitirmiştim fakat şimdi üstüne 1.4.2 yi kurmaya çalışınca güncelleştirme hatası veriyo
diğerini kaldırıp sadece 1.4.2 yimi kursam acaba bu hata genelde bu yüzden çıkıyor.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
teşekkürler

birmot

birmot

Üye
saol dostum güzel paylaşım

throner

throner

Üye
ikisini birden paylaşmak çok harika olmuş...throner bunu beğendi :D bu arada beğen olayı yeni çıkmış.bugun çıktı heralde :D facebooka döndük =)

.bruce.

.bruce.

Üye
indirme dosyası nerede ltfn

deniz-17

deniz-17

Üye
eline sağlık güzel ve eğlenceli bir oyun

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar emeğe saygı teşekkürler. Benim merak ettiğim şu bizim halimiz ne olcak yani n8 den gayet memnunum ama bizim bu cihazlar neden teknolojiyi sonradan takip ediyo iğrenç ıphone en kral oyunları oyantıo hatta pc kalitesi verıo ama biz bu oyunları ancak 5yada 6 ay sonra oynayabiliyoruz hatta bazı oyunları hiç oynayamıyoruz şimdi bana kızcaksınız ama şunu belirteyim ben NOKIA manyağıyım çok seviyorum ama inanın bnm gibi manyağı bile bıktırdı bu artıkçılık. bizler ıphone dan kalan artıklarla susturuluyoruz neden bizim NOKIA lar hakettiği değeri alamıyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur :)

.bruce.

.bruce.

Üye
teşekkürler,emeğine sağlık.

malibu28

Üye
ellerine sağlık kardeşim

anakonda54

Üye
şu oyunu oynamak bir türlü nasip olmadı olacak yakında inşallah paylaşım için tşk.

wildtiger223

wildtiger223

Üye
eline sağlık

xlx

Üye
sagol aga:naughty:

anan61

Üye
dostum çok teşekkürler eline sağlık

paromaniac

Üye
bkjb

cargo3230

cargo3230

Üye
teşekkür kardeş :good:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:tşk:

paşha_07

Üye
tşkler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Sadece sürüm farkı ve bir kaç hata giderilmiş sanıyorum teşekkürler deneyeceğim ...