***rover-honda*** arkadaşlar bi yardımcı olsanız

Sponsorlu Bağlantılar

sizin dediğiniz olucak bi yardımcı olsanız

• rover 200 ve 25 serileri

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemre007

cemre007

Üye
    Konu Sahibi
***rover-honda*** arkadaşlar bi yardımcı olsanız
arkadaşlar 17 yaşındayım ve 2 aya kadar araba almayı planlıyorum. kafamda şu an 2 araç var. Rover 200 ve 25 serileri... diğeride 99 civic 1.6ies daha ilk arabam olucak tecrübelerinize dayanarak yakıt marka performans falan olarak yorumlarınızı beklıorum. teşekkürler

kol@j

kol@j

Üye
avrupai araçlar yedek parça konusunda suni bir pahalılık yaratıyorlar...
avrupa kökenli araba alacaksanda Türkiye de üretilen arabaları tercih etmeni öneririm...

doğu kökenli arabalar yedek parça bakım mmasrafı daha az...
ayrıca uluslar arası platformda honda kendini ıspatlamış bir marka...
oyüzden hondayı işaretledim

şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim...

• Beğen
Tepkiler: nitroux
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
rover eskiden kalitenin ismiydi.Ancak Bmw roverı satınca iyice ayaga düşştü ve piyasadan çekilcek duruma düştü.Rover alırsan yedek parçada çok çekersin.
Ama rover hondadan daha kaliteli bir arabdadır işcilik ve malzeme açısından hondaya bin çeker.Hondan motora önem verdigi için iç kalite melzemesi çok kötüdür.

Civic ülkemizde en çok tutulan modifileli araçların başını çekiyor motor gücü ve sessizligi yerinde bir araç.Orjinal yedek parçaları pahalı ancak şundan yan sanayi parçalarını bulmak kolay.
Modifiye yapcam diyosan Honda
Kalityeli olsun diyosan rover

cemre007

cemre007

Üye
    Konu Sahibi
anıl abi tam aradığım cevabı yazmışsın çok saol ilgin için zaten bu site senden ibaret gibi herkes kuru kalabalık haa. biraz daha para bulabilirsem honda tercihim olucak büyük ihtimal

Anıl Umut

Emekli Yönetici
anıl abi tam aradığım cevabı yazmışsın çok saol ilgin için zaten bu site senden ibaret gibi herkes kuru kalabalık haa. biraz daha para bulabilirsem honda tercihim olucak büyük ihtimal
Kalabalığız evet.Fakat bu site 1.700.000 uyeden ibarettir.
Ben de Honda diyorum.Parçası kolay bulunuyor,ikinci el pazarı gayet iyi bir araç..

alitayyib25

Üye
kia sorento hepsine basar

Utku

Utku

Üye
honda 6 rover 0 tabiki honda almalısın

birmot

birmot

Üye
hondadan şaşma sloganı bile var hayat 7000rpm den sonra başlar :kop2:

alfaus007

Üye
Honda..Rover artık üretimden kalkan bir araba,yedek parası sıkıntılı ve çok arıza çıkartıyor bizzat benim eniştem çıkardığı arızalar yüzünden 1.500 tl para harcadıki zaten 99 model rover ı hatchback bişeyd i markasını hatırlamıorm 7 ye mi 8 e mi ne almıştı..Bende 2006 civic VTEC II var rutin bakımları dışında servise girdiğim yok tokatlayacağın arabalar da üstüne bonus ;)

----------Eklendi @ 18:11:36 ---------- Yazıldı @ 18:11:05 ----------

Bir arkadaşta sorento hepsine basar demişte yavaş bassın üstü başı toz olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt