Route66 Mobile8 v8.0.18990 TR + Turkey TeleAtlas 2009 Q4 Haritası (100,3MB) + Türkçe Sesler

Sponsorlu Bağlantılar

cobansa

Üye
teşekkür ederim saol

eboreu

Üye
Arkadaşlar türkiye haritasını telefona yükledim ama makbuz kodu istiyor ne yapmalıyım

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
tsk kardes

--------------- Ekleme ---------------

ben bu sertifika probleminden nasıl kurtulucam!!! yükleyemedim :S

malgocoglu

Üye
samsun s 8300 ultra toch a yükledim ana dosya desdeklenmiyor diyor

adasahilleri

adasahilleri

Üye
Reis :
Burada verilen 2009 Q4 yani 4.çeyrek olan Türkiye haritası 20 günlük deneme süresine sahip!!
Ya 20 günde bir haritayı baştan yükleyeceksin ya para verip kod alacaksın yada komple sileceksin.

Onca arkadaş yazmış harita lisans kodu istiyor diye..takip ettim konuyla alakalı hiçbir açıklama yapmamışsın.
Sana zahmet konuyla bir ilgilen ne yapalım bu işi ?????

sedat8

sedat8

Üye
arkadaşlar bu harıtanın son kullanım tarıhı var ve bende 20,04,2010 olarak gorunuyo ve tarıh geçti şimdi ne yabmam lazım birisi çıkıp ne yapacagımı soylerse ıyı olur... ayrıca reis konuyla biraz ilgilenip bize biraz yardım edersen sevinirim... tşklr...

xsonsuz

Üye
cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar bu program Toshiba G710 Smartphone'de çalışırmı acaba ?

adasahilleri

adasahilleri

Üye
cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar bu program Toshiba G710 Smartphone'de çalışırmı acaba ?

hayır dostum.işletim sistemi farklı senin telefonunda.bu bölüm symbian işletim sistemlerine ait.
senin işletim sistemi windows mobile...formlardan bakabilirsin.senin işletim sistemi için en iyi gps programı i-go . onu tavsiye ederim..

oserbir

Üye
bu sürümü 5800 ' a uyumlu değil dimi?

kazm

Üye
gprs aygıtı varmı telefon için

certycam

Üye
hocam haritanın deneme süresi doldu dedi ve kilitlendi. Acaba ben başta kurarken mi yanlış yaptım da oldu yoksa baştan beri kısıtlımıydi harita?

offguard

Üye
yeni bir nokia n81 edindim,telefonum ile gps'ten yararlanabilir miyim?bir de bunun için kontür düşer mi?

polo_0650

Üye
arkadaşlar
route 66 yükledim harita halen kilitli gözüküyor
saygılar

certycam

Üye
harita sorununu nasıl çözeceğiz ya kimse bilmiyormu

gezicier

Üye
eline emegine saglik

agacmalzeme

Üye
Route66 Maps Activator v8 adlı dosyayı googleden tarat map dosyanı bununla pachle çalışıyor

adasahilleri

adasahilleri

Üye
Route66 Maps Activator v8 adlı dosyayı googleden tarat map dosyanı bununla pachle çalışıyor

onuda denedim patch yapıyor ama telefona atınca sorun aynı...yani harita makbuz kodu istemeye devam ediyor...
bu işi çözemedik gitti :)

--------------- Ekleme ---------------

5800 için uyumlu değil..

gps demek istedin heralde?

nadir komutan durum nasıl haritayı açmak için varmı bir ışık.ben bayağı araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım..sende nasıl durum?

benim20

Üye
Türkiye haritasının günceli yokmu hocam

ali haydar kara

Üye
slm reis bende samsung i8510 var rar ve exe dosyası desteklemıyor.sadece sis desteklıyor.sis olan dasyayı buldum ve kurdum ama harıta kurulumu yapamıyorum.makbuz kodu ıstıyor yada guncelleme hatası yazıyor bu yuzden hıc bır ısıme yaramıyor bu program.yardımcı olursan cok sevınırım sımdıden tesekkurler ıyı forumlar

Üst Alt