Route66 Mobile8 v8.0.18990 TR + Turkey TeleAtlas 2009 Q4 Haritası (100,3MB) + Türkçe Sesler

Sponsorlu Bağlantılar

reytan

reytan

Üye
Route66 yı kurdum N79a.2009 Türkiye haritasını da yükledim.Sesde türkçe dilde.
Canavar gibi hemde +.
Herkese tavsiye ederim...:oke:

cemell

Üye
sertifika hatası veriyor karde ne yapmak lazım

Abdullahksz

Abdullahksz

Üye
yemes

knauf

knauf

Üye
sagolasin kadas

pisicikk

pisicikk

Üye
teşekkürler paylaşımın için kullandıkça minnet duyacağım :)
emeğine sağlık :)

pisicikk

pisicikk

Üye
ben tıpkı anlatıldığı gibi yığın hafızaya attım iki dosyayıda..
öncelikle system dosyası için hata verdi bir system dosyası daha old için.. bende ismini değiştirdim system_ yaptım. pro.yu kurdum fakat türkiye haritasını, system_ doyamın içinden alamadı sanırım. çünkü problem çıkardı.
wlan dan çeksin haritayı dedim onda da hata verdi... :(

nasıl yüklemem gerektiğini, yada yükleyenler nasıl yüklediklerini ayrıntılı bir şekilde yazabilirler mi acaba :(
yardıma ihtiyacım var :(

luboven

Üye
sertigfika hatası dio

yema

Üye
Reis hocam günaydın.Verdiğiniz linkden programı indirdim ama telefonuma kuramadım.Dediğiniz şekilde hafıza kartına attım klasörü ve diğerini ama telefonumda çalıştıramadım.Telefonumun modeli samsung sghi900 bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

enestayn

Üye
eyvallah eline sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben tıpkı anlatıldığı gibi yığın hafızaya attım iki dosyayıda..
öncelikle system dosyası için hata verdi bir system dosyası daha old için.. bende ismini değiştirdim system_ yaptım. pro.yu kurdum fakat türkiye haritasını, system_ doyamın içinden alamadı sanırım. çünkü problem çıkardı.
wlan dan çeksin haritayı dedim onda da hata verdi... :(

nasıl yüklemem gerektiğini, yada yükleyenler nasıl yüklediklerini ayrıntılı bir şekilde yazabilirler mi acaba :(
yardıma ihtiyacım var :(
kardeş system dosyasını direk kopyalayacasın isim değiştirmeyeceksin...pc kopyalarken değiştir diye sorar sen de kopyala ve değitir diyeceksin..korkma önceden yüklediğin programlar gitmez..sonrada proramı kuracaksın..

--------------- Ekleme ---------------

sertigfika hatası dio
telefonun için opda veya sertifika veren herhangi bir siteden sertifika alıp programı sertifikalayacaksın..nasıl sertifika alınacağını bilmiyorsan forumun symbian destek bölümüne bak..

--------------- Ekleme ---------------

Reis hocam günaydın.Verdiğiniz linkden programı indirdim ama telefonuma kuramadım.Dediğiniz şekilde hafıza kartına attım klasörü ve diğerini ama telefonumda çalıştıramadım.Telefonumun modeli samsung sghi900 bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim
kardeş senin telefonuna uyumlu değil bu program sen forumun pda kısmına bakacaksın..

emrahbey71

Üye
kardes sertifika hatası verıyo ne yapmak lazım tsk ederim

susamurayi

susamurayi

Üye
ben Nokia E66 telefonuma yükledim program açılıyor haritayıda gösteriyor fakat ne hikmetse bir türlü uydudan sinyal alamadım. yaklaşık 10-15 dk bekledim hiçbir şekilde uyduya bağlanmadı. aynısını nokia maps ta yaşıyorum 3.x sürümünü yükledim uyduya bağlanmıyor...

uydudan sinyal almak için hangi ayarlar gerekli acaba???

necati11

Üye
öncelikle emeğin için teşekkür ederim sağolasın
şimdi ben bu verdiğin linkteki dosyayı indirdim fakat kurulumda anlayamadığım bir konu var yardım rica ediyorum anlayamadığım şu
şimdi diğer uygulamaları kurarken benim yaptığım buluetuth ile telefona atıyorum ve kur diyorum ve hafıza kartına kuruyorum fakat sanki bu programda farklı birşey yapmam gerekiyormuş gibi fakat neyazıkki tam olarak anlayamıyorum bana adım adım anlatabilirseniz çok sevinirim uğraştırcağım için üzgünüm fakat anlayamadım kusuruma bakmayın yardım ederseniz memnun olacağım tekrar teşekkürler.

cobalt967

Üye
tşk ellerine sağlık :oke:

beco52

Üye
ben programı imzalayamıyorum ya sertifica var ama olmuyor birsürü uygulama yükledim sertifica ile ama bu uygulama imzalanmıyor mümkünse sadece route.sis in linkini koyabilecek arkadaş varmı ?:S

semender44

Üye
Route 66 bütün versiyonları sadece 20 gün çalışıyor, 20 gün sonra internet üzerinden aktivitasyon isteyerek haritayı kilitliyor. Üç ayrı versiyon kurdum üçündede aynı sonuç, yani hüsran. Bunu baştan bildirmek gerekir diye düşünüyorum bazı arkadaşlar programı kurmak için yanıp yakıla uğraşıyor 20 gün için değermi diye bir düşünürler en azından.

fxmet

Üye
bende sertifika hatası verdi

jmjarre

jmjarre

Üye
teşekkürler:op:

Troja

Üye
sagol usta bu N76 olurmu

mem44

Üye
arkadaşlar n 95 ime kurdum sertifika hatası diye hata veriyor yardımcı olursanız memnun olurum saygılar.
emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Üst Alt