Route66 Mobile8 v8.0.18990 TR + Turkey TeleAtlas 2009 Q4 Haritası (100,3MB) + Türkçe Sesler

Sponsorlu Bağlantılar

yaltek

Üye
certificate error hatası veriyor arkadaşlar? Nokia e71 e kurmaya çalılşırken

lionel_messi_ea

Üye
kardes acamadım programı sertifika sorunu olduğunu söylüyor ne yapmalıyım

karagoz34

Üye
eyvallah reissss

karcepoyt

karcepoyt

Üye
arkadaşlar ben bunu yükliyemiyorum sertifika hatası veriyor
ben teli aldığımda route 66 ücretiz vermişlerdi yalnız tele format atınca haritada gitti bende şifresiyle cdsi var ama yükliyemiyorum nasıl yapıcağımı bi açıklayabilirseniz gerçekten çok sevinicem şimdide çok teşşekür ediyorum

extremum55

Üye
garmini yerini yutmuyor diyen arkadaşlar ne fazlası var acaba söyleyebilirler mi
ben ikisinide kurdum garmin daha ayrıntılı ama kullanımına bir türlü alışamadım ..

capella

Üye
cdnin içinde MemoryImage adlı klasör var.onu önce masaüstüne sonrada masaüstünden hafıza kartının içine ama sadece içindekileri kopyala.sonra uygulama yöneticinden stup dosyasını bul ve çalıştır.sakın cdnin üzerindeki aktivasyon kodunu kaybetme yoksa hiçbir işe yaramıyor.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben bunu yükliyemiyorum sertifika hatası veriyor
ben teli aldığımda route 66 ücretiz vermişlerdi yalnız tele format atınca haritada gitti bende koduyle cdsi var ama yükliyemiyorum nasıl yapıcağımı bi açıklayabilirseniz gerçekten çok sevinicem şimdide çok teşşekür ediyorum

cdnin içinde MemoryImage adlı klasör var.onu önce masaüstüne sonrada masaüstünden hafıza kartının içine ama sadece içindekileri kopyala.sonra uygulama yöneticinden stup dosyasını bul ve çalıştır.sakın cdnin üzerindeki aktivasyon kodunu kaybetme yoksa hiçbir işe yaramıyor

can4can4

Üye
Arkadaşlar 04.06.2009 itibari ile deneme süresi sona erdi yazıyor ve harita kilitli görünüyor ve aktivite için ****** soruyor. Bu konuda yardım edin. Teşekkürler

Capt

Üye
ben denedim ancak system folder'ı telefon hafızasına kopyalamıyor zaten bu isimde dosya var diyor, boyle gorunurde bir dosya yok gibi ancak sanırım gizli dosya, bu durumda ne yapabilirim,
şimdiden teşekkürler

yzgt

Üye
ellelerıne saglık

sas1977

Üye
arkadaşlar ben kuramadım diğer sorun ise üzerinde gelem r66 de türkiye'yi aktif edemiyorum.ne yapmammı önerirsiniz. teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben sertifikaladım ve kurdum gayet güzel çalışıyor...

halomen

Üye
çok güzel kardeş sağolasın

karagoz34

Üye
saol kardeş

osman0119

Üye
Herkese merhaba!
Programı yükledim gayet güzel çalışıyor. Fakat gps aygıtını bulamıyor. Telefon N95 8GB gps i nasıl tanıtabilirim.

converter2

converter2

Üye
hocam paylaşım için teşekkürler programı hatsız modda işten eve gelene kadar kullandım bu gps ücretsizmi?tel n 96

klaus67

Üye
sagol reis ama eurpa haritasi icin bana yardimci olamiyacakmisin??

osman0119

Üye
Herkese merhaba!
Programı yükledim gayet güzel çalışıyor. Fakat gps aygıtını bulamıyor. Telefon N95 8GB gps i nasıl tanıtabilirim.
:vur3 gün önce yukarıdaki mesajı yazdım. Kimseden yanıt yok herhalde bu konu kapatılmış sanırım.:vur

dijiahmet67

Üye
saol kardeş ellerin dert görmesin

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Teşekkürler..:pro:

ephe83

Üye
Slm dostum ben yeni bi tlf aldım N79 bu haritay uygulamasını yüklicem ama sonradan bir sorun cıkmaz umarım. Garanti ölmesin :P

Üst Alt