Route66 Mobile8 v8.0.18990 TR + Turkey TeleAtlas 2009 Q4 Haritası (100,3MB) + Türkçe Sesler

Sponsorlu Bağlantılar

merthans

Üye
yaaa artık imdat demek istiyorum. hem route66 hemde garmin exe lerini buldum fakat ikisinide çalıştıramadım:
1- route66 hafıza kartına direkt atıyorum(talimatlara uyarak) fakat sertifika hatası veriyor ve kurulmuyor, nasıl çözerim birtürlü bulmadım
2- garmin yükledim, hafıza kartına direkt atıyorum(talimatlara uyarak) fakat program kuruldu diyor. programı menüden buluyorum çalıştırmak için garmin ikonuna tıklıyorum garmin açılış ekranı olan siyah ekran 2 saniyeliğine çıkıyor ve program kapanıyor. ne yapmam gerekli?

Reis duyyyy sesimiiiii lütfen:agla

murat555

Üye
bunun almanya haritasini nasil bulabilirim?

gokhandinler

gokhandinler

Üye
teşekkürler

ayka1

Üye
Arkadaşlar route 66, 27 Mart 2009'da güncellenmiş Türkiye haritası linki var mı?

karagoz34

Üye
sertifika hatası verıyo kardes

nbileyimben

Üye
N82 marka telefonuma yukleyemiyorum sertifika hatası veriyor.

erkammmm

Üye
Kardeşim yukarda arkadaş almanya haritasi istemis bende ingiltere istiyorum :) Bnun gibi diğer ülkelerin haritalarini nerden bulabiliriz... Bİze balık vermeyipte . tutmasini ögretirmisin ?? :)

Doğan

Üye
waow teşekkürler

savasserel

Üye
Arkadaşlar,
Telefonum Samsung i780.Yurtdışından aldım.Route 66 türkiye haritası ile kurup çalıştırmak istiyorum.Bir haftadır internetteki paylaşılan dosyaların bir kısmını denedim ama olmadı.Bu konuda bana sağlam bir link ve kurulumu detaylı anlatacak bri varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

bilgemob

Üye
arkadaslar bu programı 5800 nokia hafıza karta attım yuklerken sertifika hatası diyor ne yapmak lazım acil

dincerim

Üye
Evet Arkadaslar ayni sorun bendede var Türkiye haritasi sertifika istiyor nasil halledebiliriz önce böyle birsey yoktu?? ama western Europa normal calisiyor

emouni

Üye
selam arkadaşlar...
garmin bluechart ege ve marmara haritası diye yaklasık 1gb bir doya indirdim tele kurdum ama nasıl çalışır bu. bir türlü çalıştıramadım telefonum n95 8gb.
yada telde çalıştırabileceğim route 66 yada garmin için harita varmıdır ve nasıl bulabilirim.
yardımcı olursanız çok teşekkür ederim....

kurtulus1

kurtulus1

Üye
Evet arkadaslar Route66 guncel 2009 turkiye haritasını veriyorum,gule gule kullanın...
:oke:

emouni

Üye
sağol kardeşşş route66 gerçekten süper bir program garmine göre daha kullanışlı. haritanın güncellenmesi çok iyi oldu. bu harita konusunda biraz daha kendini geliştirse süper olacak.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada route 66 için radar varmıdır acaba bilen varmı.
yada deniz haritası. bu ikisi bana çok lazım. eğer bilen arkadaş varsa yada link verebilirse çok mutlu olurum...

kilic ali

Üye
eyvallah reis i eagles

adincer

adincer

Üye
selam arkadaşlar,ben ikinci el samsung i550 telofon aldım.telofonla beraber route66 cd si çıkmadı,ancak telofonda route 66 programı var,fakat açılmıyor,bende yeniden route66 8 versiyonunu kurdum lakin çalıştıramadım,bunu nasıl aktive edebilirim,telefon daha garantili,yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler..!!

capella

Üye
bende aktivasyon kodu yazan cd kağıdını kaybettim.sürekli aktivasyon kodu istiyor türkiye için.

hakan13gursel

Üye
e 90 da kuramadım
hata veriyor
kurulumda
yardımcı olabilir misin reis?

gokhanyk

Üye
arkadaşlar herşey tamm da system klasörünü hafıza kartına atamıyorum system klasörü atamazsn die hata veriyo. acemi deglm ama bu sorunu çözemedm yardm lütfen

sas1977

Üye
emeğine sağlık reis kardeş

Üst Alt