Bende Nokia 5800var. Bir türlü şu navigasyon programlarından yararlanmayı beceremedim.
Çok forum dolaştım ettim.
Lütfen bana sorun çıkartmayacak ve lisans istemeyecek bir program söylermisin ? Ve kurulumunu da anlatmanı rica edicem. veya yol göstermeni..
Özel mesaj atamadığım için burdan yazıyorum. Msn adresini bana özel mesaj olarak gönderirsen sevinirim.
Bende Nokia 5800var. Bir türlü şu navigasyon programlarından yararlanmayı beceremedim.
Lütfen bana sorun çıkartmayacak ve lisans istemeyecek bir program söylermisin ? Ve kurulumunu da anlatmanı rica edicem. veya yol göstermeni..
Özel mesaj atamadığım için burdan yazıyorum. Msn adresini bana özel mesaj olarak gönderirsen sevinirim.
kardeşim Nokia Maps var nasıl sınırsız yapılacağını anlattım..ayrıca bu Ndrive var onu da kur.garmin var..ben onları uzun uzun anlatamam ki..hepsi de forumda anlatılmış..
Armut piş ağzıma düş hesabı... Nadir Beyin söylediği bütün programlar en ince ayrıntısına kadar anlatıldı bu forumda. Okuyan herkes bu işi yaptı. Biraz emek ve zaman harcayın da değerini bilirsiniz programların.
baktım ama evet kaldırılmış..120 mb ı upload etmekte kolay değil bulursam ekleyeceğim..Arkadaşlar Navking.com.tr ye baktım harita 99 tl ye düşmüş bence düşünün derim..güncel haritayı indirmek için navking e üye olun orda güncellemeler linkine tıklayın ve harita güncellemelerinden indirin..
arkadaşlar search yapıyorum bi adres veriyorum adresi buluyor drive to car yapıyorum sonra aktivasyon istiyor bir yerlere bağlanıyor tükçe bir dosya indirmek istiyor sonra voucher code rotue 66 istiyor ne yapmam gerek.