Route 66 for os 9.4

pazzoo

Üye
allah razi olsun kardes

qube26

Üye
Paylaşım için teşekkürler, umarım en kısa zamanda tam sürüm olarak kullanabileceğimiz bir ilac bulunur

hocam bulursan haberimiz olsun walla route yükleyecem die telefona hiç bi gps programı kurmadım daha route 66'yı bekliyorum walla.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam bulursan haberimiz olsun walla route yükleyecem die telefona hiç bi gps programı kurmadım daha route 66'yı bekliyorum walla.
Müminciğim benim kadar bekleyemezsin burda herkes Route 66 hayranı oluğumu biliyor, bulur bulmaz ekleyeceğim hiç şüphen olmasın..şu an kullanıyorum ama navigasyonsuz sadece serbest dolaşım yapabiliyorum..

Route 66 gerçekten mükemmel ama hayran olunmucak gibi değil

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet son şeklini bir gör hayran olursun ama gel görki navigasyon olmuyor..

öncelikle emege saygı tşk ederim bu haritayı indirdim ama neyeye kopyalıcaktım onu bulamadım ?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle emege saygı tşk ederim bu haritayı indirdim ama neyeye kopyalıcaktım onu bulamadım ?
programı kurunca hafıza kartında resource/apps/route_v9/data/maps klasörünün içine atacaksın..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın kardeşim..

Ah hocam şu programın tam sürümünü bir bulabilsek bu program 10 numara bişey

Hocam yabancı forumlardan araştırdığın oldumu belki oralarda bulunabilir?

Vay be Hocam senin bulamadığını biz hiç aramaya kalkmayalım o zaman zaten kırılmış versiyonunu bulduğun zaman forumda paylaşacağından şüphemiz yok gerçekten forumun en aktif üyesisiniz paylaşmayı çok seviyorsunuz

Bu yazılımın fiyatı ne kadar aceba bizim 5800 a uygun sürümü ?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iltifatın için sağol hemşerim..onun fiyatı 125 tl..navking.com.tr den bakabilirsin..

O yazılıma 125 Tl verilir ama sadece türkiye haritası tabiki western europa 119 Euro kırlımışı çıkana kadar sabır

SERSEM35

Üye
nadir kardeş,

biz programı imzaladık ama yinede e 66 kabul etmiyor, sertifika sorunu veriyor.

--------------- Ekleme ---------------

nadir kardeş sorunu anladık galiba opda ,dan sertifika aldığım tel benim kendi telimdi başkasının tele olmuyor galiba