macway
Üye
Günaydın,
Öncelikle İyi bayramlar..
İlk aldığımda harita falan vardı.Ancak cd üzeridnen çalıştırayım dedim ve yanlışlıkla hafıza kartı üzerindeki bilgileri sildim.
Verilen route cd si ile kurduğumda türkiye haritası çıkmıyor.
Tlf üzerinden de yapmaya çalışıyorum europe kısmında türkiye çıkmıyor.Zaten maps klasörü de boş.
Tlf lisans kodu var zaten.
Ama ben türkiye haritasını enrden bulabilirim.
Yardımcı olabilir misinz.?
Müsaitsen msn den de görüşebiliriz.
Tarkanonline@hotmail.com.
Yardımın için şimdiden çok teşekkür ederim..
günaydın bayramınz kutlu olsun öncelikle linkler çalışmıyor ben n97 ye kurmak istiyorum hata veriyor
ne alakası var kardeşim ben kaç aydır kullanıyorum..niye kart yansın..hem samsung i8910 5800 ve N97 ile aynı sistemi kullanıyor..iyi de dostum samsung i8910 modeline ait kurulum bu yokmu n97 ve 5800 için...tırstım açıkçası 5800 e yüklerken hata vermesin kart yanmasın
kardeşim bu konuyu incele ve bu siteden sertifika al yoksa program falan kuramazsın..http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-07-2009-tarihiyle-degistigi-icin-238118.html sertifika alırsan her programı rahatlıkla kurarsın..icinden turkiye haritasını alırsın oızman ;-) benim sorunum çözülmücek sanırım
telefonun modeli ne?dostum sertifikaladım ve sorun halen aynı... dosya silinemiyor diyo :S
bir önceki sayfada linki verdim..kardeş 2 link de çalışmıyor :/ link yenilermisin ?
dostum senin telefonda zaten firmware le geliyor sen istesende silemezsin ki..samsunglarda bildiğim kadarıyla öyle..Samsung Omnia HD i8910
adaşım Almanya haritasını yukarda verdiğim herhangi bir programı kur sonra çalıştırarak menüden Extras a gir orada Route 66 Store a gir ve Avrupa'nın içinden Almanya haritasını indir..ben baya aradım bulamadım..sende bulamazsın..salm nadir adasim benimde adim nadir ve hayatimda ilk defa bir adamisimi gördüm
neyse arkadasim ben programi kurdum ve calisiyor ama ben disarda yasadim icin bana tr gerekmiyor varsa bana bizahmet almanya haritasini bulurmusun simdiden tesekürler emegine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?