ferbay
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar bu adrestekinden alsam nokia 5700 ımda kullanabilirmiyim?Cihazı aldıktan sonra bir ücret ödemem gerekiyor mu*Kullandığım kadarıyla filan?Beni bilgilendirirmisiniz bu konuda?
saul kardeşarkadasim emegin icin tskler
ARKADASLAR GPS CIHAZI 35 EURONDAN baslar yani yaklasik 70 ytl. tomtom programi olan arkadaslar lütfen maxsicep sistem araclari bölümüne kaydedebilirmi. tomtom en gelismis olan navigation programidir
hatta güzel bir yani, yol üstünde sabit radarlari bile tespit ediyor. gittikce gelismekte olan tomtom türkiye haritasinida olusturmaya basladi suan icin istanbul ankara izmir gibi büyük sehirleri kapsamaktadir. tamamen ücretsiz bir sistemdir bu. parali asla olmaz. bu programa sahip olan arkadaslar varsa (ki bende yok calinan telefonumla beraber gitti). siteye yüklesin. hayir kazanir valla.
Selam dostum öncelikle tesekkürler
Simdi ben bu programi indirdim tarihi geri alip telefona kurdum fakat mmc yazan dosyanin icindeki apps klasörünü nereye atacagim,sys klasörüne attim olmadi direk karta kopyaladim oda oolmadi,yükleme hakkinda biraz daha detay verebilirmisin....? Telefonum Nokia n95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?