RotateMe (Yatay Ekran Modu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratkayan84

Üye
tesekkurlere

kartal076

kartal076

Üye
:oke:

ower

ower

Üye
n 73 de çalışır inş.

korsantv94

korsantv94

Üye
Saol hocam emeğine sğlk:)::)

komiks

komiks

Üye
çok telşekkürler işe yaradı ama alışması zor olacak biraz herhalde :) telefonum n73me bi sorun yok çalışıyor

tolgahan1994

tolgahan1994

Üye
arkadaşlar n95 ve n95 8gb vb kullananlar bu programa hiç gerek yok telefonun kendi özelliği var zaten ayarladan ekran ayarlarında ekranı döndür seçeneğinde otomatiğe geçirn ve görün telin ekranı aynı iphone deki gibi oluyor.Ben şahsen kendi telefonum n95 8gb de deedim oluyor.

flexilojy

Üye
iide bunda nasıl sms cekcess xD xD

kaplan_isa

Üye
yafs bi yardım ediin nokıa 6120c bu programı yükleyemiorum seftika hatası süresi geçmiş felan dio sinir oluom:@

Azerbajianli_22

Üye
bak kardesım N73 e olmuyor sıgned de yaptım yıne olmadı Bu Rotateme yı al gotur baska bır N73 te yap yapabılırsen madem bır ıylık yapıyorsun gercekten ve harbı yap chp beledıye baskanları gıbı sag gosterıp sol vurma ne ettıysem yuklemıyor benım kadar sıte arayan olmadı yapamadım
X_plore yıde denedım ondada saglayıcı tarafından guvenılmıyuor duıye yuklemedı
benım elımde olan programlar hıc kımsede yok ben yapanıyorum N73 umu Windows mobile 5.1 yaptım Microsoft vista yatım ama su roratemeyı yapamadım
bır yardımcı ol ya ne olacak butun anlatııyla bırakırsan benım gıbı bır suru ınsanın harbıden duasını alacaksın

Nazy

Nazy

Üye
bak kardesım N73 e olmuyor sıgned de yaptım yıne olmadı Bu Rotateme yı al gotur baska bır N73 te yap yapabılırsen madem bır ıylık yapıyorsun gercekten ve harbı yap chp beledıye baskanları gıbı sag gosterıp sol vurma ne ettıysem yuklemıyor benım kadar sıte arayan olmadı yapamadım
X_plore yıde denedım ondada saglayıcı tarafından guvenılmıyuor duıye yuklemedı
benım elımde olan programlar hıc kımsede yok ben yapanıyorum N73 umu Windows mobile 5.1 yaptım Microsoft vista yatım ama su roratemeyı yapamadım
bır yardımcı ol ya ne olacak butun anlatııyla bırakırsan benım gıbı bır suru ınsanın harbıden duasını alacaksın
n73 ün içerisinde sensör olmadığından
bu yazılımın çalışması imkansız
ayrıca Uygulama ayarlarından
yazılım yükleme ayarlarınızı
tümü diye işaretleyin
açık ise çevrim içi sertifika kontrolünü kapatın
sürekli güvenlik ve sertifika sorunu yaşıyorsanız
buradaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz

songoqku

Üye
kardeşler e 51 de calıştıramıyorum bi türlü kurdum programı sıgned işlemini yaptım sertifika sorununu hallettim saolun ama e 51 de rotateme calışmıyormu yardım edin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kardeşler e 51 de calıştıramıyorum bi türlü kurdum programı sıgned işlemini yaptım sertifika sorununu hallettim saolun ama e 51 de rotateme calışmıyormu yardım edin
Kardeş e51 de sensor olmadığından çalışmaz

06reis

Üye
Program güzel kullanılan temeda güzel ayrıca oda göz alıyor

crtasussssssss

Üye
e51 de neden çalışmadı

WiND0WS

WiND0WS

Üye
n95 version guncelledim ekran ayarlarinda otomatik sectim yatay mod a kendi otomatik geciyor programsiz rotateme ye gerek kalmadi:)

resulemrah

resulemrah

Üye
saolasın

--------------- Ekleme ---------------

sana basarılar

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
arkadaslar n80 ıcın sıgned yaptım sonra lazım olan dıger prog.n95 cloremeter mı ne onuda yukledım ayrıca bılgısayardan telın ıcıne rotateme adında dosya actım ve ıcıne aktardım telden kurulumunu yaptım sıgned yaptıgım ıcın yukleme basarıyla oldu fakat calısmadı bıyerde bırsey eksık bılenlerden yardım ıstıyorum tesekkurler

carvantes

carvantes

Üye
hackli telefonlar için program var konuyu açım onay bekliyorum ve 6120c kullanıyorum benim cihazım da da sensör yok ama çalışıyor:)

100% TESTED IN Nokia N73-N80-N81-N95-6110-6120-6121

made in carvantes

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
programın nasıl yuklendıgını yanı calısır hale geldıgını anlatırmısınız arkadasalar saolun

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Çok Önemli Not: N73 te çalışmaz diyenler
aha buraya baksınlar bakim çalışıyormu çalışmıyormu sensörle alakası yok telefondan anlamıyonuz boş boş konusuyonuz bu sertifikadan kaynaklanır o zaman

e51 de de N80 N81 bu tarz telefonların hepsindede çalışır

ayrıca 5320 dede çalışır buda kanıtı videoyu izleyin

halen N73 de çalışmaz diyenler varsa

N80 dede çalışır buda onun kanıtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt