RotateMe özelliği artık programsız. Sertifika ve program yüklemek yok!!!

Sponsorlu Bağlantılar

rroyy

rroyy

Üye
    Konu Sahibi
RotateMe özelliği artık programsız. Sertifika ve program yüklemek yok!!!
Arkadaşlar nokia N95-2 8GB modelinde son versyon guncellemesi ile otomatik döndürme secenegi eklenmistir. Rotate me programina gerek kalmamıstır.RotateMe 2.10 Beta 2 de sadece extradan 180derece dondurme seceneği vardır ki buda bir işe yaramamaktadır cunku tuslar uyumsuzluk saglamaktadır. N95-8gb ınız varsa nokia updater ile versyon yukseltin rotateme ye ihtiyacınız kalmasın. Denenmiştir. Araçlardan ayarlara girin. Ekran ayarlarinan ekranı döndür seçenegin otomatik yapın artık sizin ekranınızda otomatik olarak dönecektir. RotateMe şuan için tarih olmuştur.

N95, N82, N82 8GB, N95 8GBda çalışır. Ancak sadece N95-8GB da denedim.

Geçerli olan guncelleme: 20.0.016

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: umutunlu, aporep, memmingen ve 22 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
Tesekkurler gerekli düzenlemeler yapıldı konudaki. :oke:

rroyy

rroyy

Üye
    Konu Sahibi
Programa gerek kalmadığı için mesaj tarafımdan düzenlenmiştir.

xmrtx

Üye
Diğer teller için olanı varmı acaba

rroyy

rroyy

Üye
    Konu Sahibi
Diğer teller için olanı varmı acaba

mağlesef suan sadece n95ve n95 - 8GB için uyumlu sanıyorum N68 di onunda uyumlu versyonu cıkmak üzere. modeliyanlış hatılıyor olabilirim kusura bakmayın:)

rroyy

rroyy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar Rotate me v2.0 Final samirin sitesinden indirebilirsiniz. Şuan 2.1 in çalışmaları sürüyor.

enigma

enigma

Üye
ben 1 aydır kullanıyorum hatta siteye verme girişiminde bulunmuştum samirden de izin almıştım ama konum açılmadı:D barajda takıldı :D

rroyy

rroyy

Üye
    Konu Sahibi
2.1 beta çıktı şuan ama artık konu açmıyorum. Maximum 12 saat shut up ı yayınladım kaç gün oldu yayınlanömadı bu konu 3gun sonra yayınlandı. Bu sisteme bir çare bulmak lazım konu açıp 3gun beklemek çok sıkıcı ayrıca sıteye eklntı yapamıyoruz. nedir bu cnmmmm sitem sitem sitem...

irfankck

irfankck

Üye
sagolasın dostum eline saglık

yilmazinch

Üye
arkadasim ben cok denedim bu rotate me sertifika olayini ama cok zor bi is.yardimci olursan sevinirim.imei 358998014886074.lutfen yardim

--------------- Ekleme ---------------

arkadasim ben bu sertifika olayini cozemedim.cok karisik bi is .banada rotate me ve nokmate lazim.hangisi olursa.imei 358998014886074 emaile yollarsan [email protected]

6 45

Üye
Ben teşekkür ederim konuyu düzenlediğiniz için. (rapidshare linkini daha hızlı iniyr diye vermiştim ama kural buysa böyle kalacak=))

Bu arada sertifikalandırma işlemini yapamayanlar isterseniz ben sizler için işlemi yaparım. (ancak tekrar belirtiyorum imei numaralarınızı paylaşmamanız önerimdir. Benim bir işime yaramaz imei numaralarınız illede programı istiyorum diyorsanız özelden yollarsanız sizler için sertifikalandırıp yollarım.)

selam
ben sana imei numaramı versem şu şifrelendirmeyi yapar mısın
sertifika alımı.pdf dosyasında bazı sorunlar var çünkü.

"SignSis" adlı dosyanın
içindeki dosyaları tümüyle önce bir klasör olusturup oraya atın ( Örnek:
C:/sertifika ) c sürücünüzde sertifika diye klasör olusturun yani ve içine atın
4.2 Simdi de „Route.66.Patched.Unsigned“dosyasini indirip bunun icindeki
programi da daha önce actigimiz „C:/sertifika“ dosyasinin icine atin!

demişsin hocam, böyle bir dosya var ama o da sis ve crf isteyen applet çıkartıyor.
diğer bahsettiğin dosya zaten rar da yok.

sen benim için halledebilir misin?
msn de verebilirim ya da email?
[email protected] adresinden?

palalevent

Üye
Sayin Arkadasim Sunum Icin Tesekurler

unforgetable80

Üye
merhabalar ben sertifakalamayı yaparken önce yükledim sonrada sign butonuna bastım fakat benden dosya seçmemi falan istiyo nasıl yapıcam?

--------------- Ekleme ---------------

ya bi türlü yapamadım bi yardımcı olurmusun?

Arazlam

Arazlam

Üye
teşekkürler

falcata

falcata

Üye
eywallah

hilekar

Üye
sertifikada yaptim ama hala untrusted supplier oldunu soluo vede yukletmio.. nasi gecebilirm o engeli??

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
6630 A Olur Mu :)

rroyy

rroyy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nokia N95-2 8GB modelinde son versyon guncellemesi ile otomatik dondurme secenegi eklenmistir. Rotate me programina gerek kalmamıstır.RotateMe 2.10 Beta 2 de sadece extradan 180derece dondurme seceneği vardır ki buda bir işe yaramamaktadır cunku tuslar uyumsuzluk saglamaktadır. N95-8gb ınız varsa nokia updater ile versyon yukseltin rotateme ye ihtiyacınız kalmasın. Denenmiştir.

marduks

marduks

Üye
Nokia N95 var onda olabiliyor mu?

Üst Alt