RotateMe özelliği artık programsız. Sertifika ve program yüklemek yok!!!

Sponsorlu Bağlantılar

matrixugur

matrixugur

Üye
e50 içinde çıksaydı ne olurdu :)

tolgahan1994

tolgahan1994

Üye
yaaa kardeşim allah razı olsun valla çok büyük sevaba girdin aylardır telefona rotateme programını kurmaya çalışıyorum sertifika sorunu diyip duruyor ayarlarda bende görmüştüm onu seçtikten sonra sürgüyü aşağıya doğru çektiğimde ekranın dönmediğini görünce anladımki ekran kendikendine durdukyere kendi dönüyorsandım ama aklıma hiç bu gelmemişti allah razı olsun allah tutuğunu altın tutamadığını gümüş görmediğini ise bronz etsin.

--------------- Ekleme ---------------

haa bu arada benim telefonum nokia n95 8gb

meteorlift

meteorlift

Üye
tesekkürler.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
~emeğe saygı

AKKUŞ52

Üye
YA ARKADAŞLAR BEN RATATE ME N73 YÜKLEYEMEDİM SİZE İMEİ VERSEM SİZ SERFİTİKA OLAYINI ÇÖZERMİSİNİZ ŞİMDİDEN SAĞ OLUN ACİL İSTİYORUM ADRESİM [email protected] imei.357651015638124

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
sağolll

haltie

haltie

Üye
ALLAH RAZI OLSUN SOYUTTA OLSA HARİKA PAYLAŞIM VE BİLGİİİİİİİ:oke::oke::oke:

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
arkadaslar lütfen imei no vermeyelim imei klonlama var lütfenn sizin iyiliğiniz için sölüorm

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
N 73 music editiona oluyormu acaba

habbuj

habbuj

Üye
sağol

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
emeğe saygı dostum

ademakbl

Üye
yaw aga ben kayıt olmak için sitesine girdim bunun yok senin mail adresin hotmail uzantılı istek kabul edilmedi falan diyor bir de işlemler baya karmaşık ben imei numaramı sana versem sende bana göndersen çok makbule geçer 2,3 gündür bunu kurmaya uğraşıyorum baya bi yordu beni.
bu benim imei : 352764012995457 yardım edersen sevinirim şimdiden teşşekkür....

mertuzunuzun

Üye
n73 e oluyormu krdes

cem tuna

cem tuna

Üye
çok tşk

üsame

Üye
sevgili rroyy ben epey uğraştım bu ekran döndürme ve nokmote programlarını yapamadım telefonum n95 eğer bu programları telefonuma göre yapıp gönderirsen çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim
imei no:356962010922236
[email protected]

mertmusa

Üye
abicim yardımcı olacak kimse varmı bu programı nerden alacam yada kim yapıyor yardım olurmusunuz lütfen

aprese

Üye
harika çalışıyor eline emeğine sağlık

teknoxX

teknoxX

Üye
güzel program...

hakikattt

Üye
benim anlamadığım rotateme tarih oldu diyosunuz apdater yapılacak diyosunuz hem de rotateme linki vermişsiniz sanırım bi yeri kaçırıyorumm

xavier_01

xavier_01

Üye
paylaşım için sağol üstad

Üst Alt