RotateMe özelliği artık programsız. Sertifika ve program yüklemek yok!!!

Sponsorlu Bağlantılar

pchayalet

pchayalet

Üye
6630 a olur

rroyy

rroyy

Üye
    Konu Sahibi
6630 a olmaz maglesef

alsdmr

Üye
benim verison um 21.0.016 ama ekran ayarlarında böle bi secenek bulamadım :(
yardımcı olabilirmisiniz ...
tskkurler...

toprakumit

toprakumit

Üye
Deneyelim bi ellerine sağlık şimdiden...

GOKCER1

Üye
walla arkadaşlar bu tür programları tele ATIYORUZ sonrada sıkıntı oluyo ama paylaşım için sağol

hasanhasan123

Üye
eline saglık

tahamata

tahamata

Üye
teşekkür

georgenet

georgenet

Üye
teşekkürler.......:oke:

kamilsen

Üye
arkadaşım evet otomatik ekran döndürme n95 8gb larda var ama sadece n95 8gb-2 lerde var. benim tel n95 8gb-4 ve benim telefonun son versiyonu v11-2-011 şu an bu versiyon yüklü olmasına rağmen öyle bir özellik eklenmiş değil malesef.. o yüzden n95 8gb almayı düşünen arkadaşlara türkiyeye uyumlu olan n95 8gb-2 olanından almalarını tavsiye ediyorum..

guest1212

guest1212

Üye
arkadaşlar n95 in 30.0.0.15 sürümünü yükleyeyim demeyin rotate me prosunu kurun daha iyi çünkü n95 in sürümünü 30.0.0.15 yapınca ne apptrk prosu ne secman nede başka bir sertifikalandırma prosu yükleniyor yani hiç bir programı sertifikalandıramıyorsunuz:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
ya arkadaslar bu roteta me programı n 80 de çalışmıor mu yada n8o uyumlu bu tarz bi program varmı bilen varsa paylaşsın pls...?

libertodores

Üye
ben bu uygulamayı n73 telefonumda denedim hem ben cok begendim hem de çevremdeki insanlar çok begendi ben n95 vs telefonları olmayan arkadasşlara tavsıye ederım

happymedal

Üye
ya arkadaşlar wallahide billahide olmuyo ya ne yapsam gene sertifika sorunu war diyo ne olur abileerim ban ayardım edin benim tlfnm:n95 8gb araçlar+kişileştirme+ekran ayarlarında ekranı döndür seçeneği yookkk anlıyacağınız ekran dönmüyooo neden bölebir seçenek yok ne yapabilirim bana yardımcı olursanız sewinirim

tankaya

Üye
ya arkadaşlar wallahide billahide olmuyo ya ne yapsam gene sertifika sorunu war diyo ne olur abileerim ban ayardım edin benim tlfnm:n95 8gb araçlar+kişileştirme+ekran ayarlarında ekranı döndür seçeneği yookkk anlıyacağınız ekran dönmüyooo neden bölebir seçenek yok ne yapabilirim bana yardımcı olursanız sewinirim
orjınal nokıa oldugundan emın mısın
n95 lerın hepsınde var
v30 versıyonunda cok serı hareket edıyor ;)

telı guncelle bence

COPA

Üye
teşekkür

sinanbaba

sinanbaba

Üye
Tesekkurler

gencmurat35

Üye
sgl

seas

Üye
helal olsun sana tşk ler

lord_alpi

Üye
rroyy çok teşekkürler.verdigin bilgi çok işime yaradı

meteorlift

meteorlift

Üye
kardes sagolasın bu özellik benim teldede varmıs haberim yokmus ayarlara girip dedigini uyguladım ve gercektende çalıstı TELİM N95+1gb'dir bosu bosuna o kadar bu özelligi yüklemeye ugrasmısım... :) sürümüm = 31.0.017

Üst Alt