ROOTSUZ EKRAN VİDEOSU ÇEKME (MOBİZEN DEĞİL) (VİDEOLU ANLATIM)
Emrevitus Üye Konu Sahibi ROOTSUZ EKRAN VİDEOSU ÇEKME (MOBİZEN DEĞİL) (VİDEOLU ANLATIM) Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Emrevitus Üye Konu Sahibi cihanata_1' Alıntı: mobizendede var bu özellik Genişletmek için tıkla ... kardeşim mobizen in b....ku çıkmış afedersin bitmiş yani bu uygulamada ne e postanı istiyor ne de başka bilgini temiz işlem miiss
cihanata_1' Alıntı: mobizendede var bu özellik Genişletmek için tıkla ... kardeşim mobizen in b....ku çıkmış afedersin bitmiş yani bu uygulamada ne e postanı istiyor ne de başka bilgini temiz işlem miiss
Emrevitus Üye Konu Sahibi maxirabit' Alıntı: Telefonun kendi android alt yapısında var bu bende ama hiç kullanma gereği duymadım Genişletmek için tıkla ... hmm
maxirabit' Alıntı: Telefonun kendi android alt yapısında var bu bende ama hiç kullanma gereği duymadım Genişletmek için tıkla ... hmm
SoulsEagle Üye saf android kullanınca video çekme programı kendiliğinden oluyor zaten hem de pc gerekmeden
Emrevitus Üye Konu Sahibi SoulsEagle' Alıntı: saf android kullanınca video çekme programı kendiliğinden oluyor zaten hem de pc gerekmeden Genişletmek için tıkla ... ROOT deniliyor senin bu dediğine zaten ben root gerektirmeden yolunu anlattım kardeş
SoulsEagle' Alıntı: saf android kullanınca video çekme programı kendiliğinden oluyor zaten hem de pc gerekmeden Genişletmek için tıkla ... ROOT deniliyor senin bu dediğine zaten ben root gerektirmeden yolunu anlattım kardeş
SoulsEagle Üye Emrevitus89' Alıntı: ROOT deniliyor senin bu dediğine zaten ben root gerektirmeden yolunu anlattım kardeş Genişletmek için tıkla ... saf android kullanmak için root gerekmiyor ki telefonuna göre değişir o
Emrevitus89' Alıntı: ROOT deniliyor senin bu dediğine zaten ben root gerektirmeden yolunu anlattım kardeş Genişletmek için tıkla ... saf android kullanmak için root gerekmiyor ki telefonuna göre değişir o
Baydırman Moderator Düşündürücü SoulsEagle' Alıntı: saf android kullanmak için root gerekmiyor ki telefonuna göre değişir o Genişletmek için tıkla ... iç
Düşündürücü SoulsEagle' Alıntı: saf android kullanmak için root gerekmiyor ki telefonuna göre değişir o Genişletmek için tıkla ... iç