Root'lu Telefona Update Yapmak?

Sponsorlu Bağlantılar

cumalitr

Üye
    Konu Sahibi
Root'lu Telefona Update Yapmak?
Rootlu telefonuma(s4mini) update cikmis bunu nasil yükleyebilirim yada yüklersem sorun olurmu?cihazdan updatelere bak diyorum cihaz modifiye edildi diyor.roottan sonra kernel degisti ve acro@tuxbox yaziyor..

ozakin70

ozakin70

Üye
Hiç bi sorun olmaz online güncelleme ise ayarlardan yaparsın ofline ise normal rom yükler gibi yapabilirsin yanlız önce teli yedekle

• Beğen
Tepkiler: cumalitr

cumalitr

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bi sorun olmaz online güncelleme ise ayarlardan yaparsın ofline ise normal rom yükler gibi yapabilirsin yanlız önce teli yedekle

Cevap icin tesekkürler lakin androide daha yeni gectim sayilir rom hic yüklemedim ve bilmiyorum nasil yapabilirim cünkü online yükleme sansim yok cünkü cihaz modifiye edildi güncellemeler mevcut degil diyor.ayrica diger sorum titanium backup indirip kurdum yedeklemede yaptim ama sd kartta göremiyorum dosyalari,ayarlardan nasil ve nereden ayarlamam lazim sd karta yüklemesi icin??

serif55

serif55

Üye
Cihazda veyahut sd kartında TitaniumBackup adında bi klasör oluşması gerekir yedeklerini burdan alabilirsin

Rom yükleme işlemide aynı root gibi odin ile yapılıyor güncel romu yada istediğiniz farklı bir custom rom varsa bu yöntemle kolayca yükleyebilirsiniz

ozakin70

ozakin70

Üye
Cevap icin tesekkürler lakin androide daha yeni gectim sayilir rom hic yüklemedim ve bilmiyorum nasil yapabilirim cünkü online yükleme sansim yok cünkü cihaz modifiye edildi güncellemeler mevcut degil diyor.ayrica diger sorum titanium backup indirip kurdum yedeklemede yaptim ama sd kartta göremiyorum dosyalari,ayarlardan nasil ve nereden ayarlamam lazim sd karta yüklemesi icin??

rom her telefona göre farklılıkları oluyor forum android ron dan teline göre romu bulabilirsin videolu anlatımlı zaten çoğu.
titanyum backup dosyasına kayıt olur o dosyayı sd karda atabilirisindaha sonra sd kartan almak için seçenekler>tercihler>yedeklerin alacağın yerden bularak yüklersin

cumalitr

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkürler dostlar eksik olmayin cok yardimci oldunuz son bir sorum var update yaptiktan sonra rootu kaybedebilirmiyim yoksa root aynen kalacakmi?

Invoke

Invoke

Üye
Tesekkürler dostlar eksik olmayin cok yardimci oldunuz son bir sorum var update yaptiktan sonra rootu kaybedebilirmiyim yoksa root aynen kalacakmi?

Update dediğin, samsungun gönderdiği orijinal güncelleme ise (ben öyle anladım yanlış mı?) evet root gider.

cumalitr

Üye
    Konu Sahibi
Cevap veren herkese cok tesekkür ederim,dün gece odin ile güncelleme yaptim ve root gitti sonrasinda tekrar root yaptim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt