Rootlu costum romlu htc one m8 orjinele döndürmek

Sponsorlu Bağlantılar

bluehell

Üye
    Konu Sahibi
Rootlu costum romlu htc one m8 orjinele döndürmek
Merhaba Arkadaslar

Htc one M8 var elimde samsung gibi deil :) odinle stock rom flaslasam stocka dönse

Htc de yeniyim kafam çok karıştı :s

s-off locked vb nedir ne degildir.

Bana adım adım stock rom dönmeyi anlatabilirmisiniz.

apollo14

apollo14

Üye
Stock roma dönmen için elinde 1.Stock rom backupı ya da zip olarak yuklemene yarayan yükleme dosyası olması lazım daha sonra bunlardan ilkini hafıza kartında ilgili klasör içine attıktan sonra recovery modda restore demen ve o yedeği seçmen yeterli ( işlemler cihazda custom recovery yüklü olmasını gerektirir. ) ikincisini de yine recovery modda twrp recoveryde install , cwm recovery de install from sd yi seçip dosyanın olduğu yerden ( hafıza kartının ana dizinine atın ) dosyayı seçip yükleyebilirsin. S-off olayı cihazın bootloader kilidinin açık olduğunu gosterir bu sayede cihaza custom recovery yukleyebilir . Recovery modda root atabilir. Custom rom yukleyebilirsin.

hilenteg

hilenteg

Üye
Htc yukleme uygulamasi yok ancak cmd fastboot kullanip stock roma donmen gerek stock recovery i elle yuklemen bootloaderi yine elle kapatman lazim. S-on s-off olayi ise bootloaderden farklidir. Security off biraz farkli ona karisma sen bence stock romu yukle bootloaderi kapat yeter :) bunlar icin xda dan ilgili bolume bakman yeterli ;)

vsK123

Üye
Beyler 5.0.1 için daha detaylı analatabilecek misiniz(görsellerle)?